AcasăSotia lui Ozzy Osbourne, amor pe interes cu Printul Charles

Sotia lui Ozzy Osbourne, amor pe interes cu Printul Charles

Ca Sharon Osbourne, sotia rocker-ului Ozzy Osbourne, este un personaj controversat stiam deja, dar ultima gaselnita a vedetei de 61 de ani depaseste orice limita.

Sharon a recunoscut public ca se simte extrem de atrasa de Printul Charles si chiar ar fi de acord sa faca sex oral cu acesta, cu conditia ca, in schimbul partidei de amor, vedeta sa primeasca un titlu nobiliar.

„Se stie ca daca vrei sa primesti un titlu nobiliar in Anglia, trebuie sa faci sex oral cu Printul Charles. Iar eu sunt dispusa la o asemenea aventura, de ce nu?” a fost anuntul socant facut de Sharon Osbourne.

Sotia rocker-ului Ozzy Osbourne a precizat ca atractia ei fata de Printul Charles a izbucnit dupa o petrecere privata in care cei doi au stat la aceeasi masa. Sharon a scapat un servetel pe jos, iar cand s-a ridicat, l-a atins pe Charles in zona genitala. „A fost o senzatie placuta care s-a transformat intr-o discutie amuzanta despre penisuri. Charles mi s-a parut un tip foarte deschis” a declarat Sharon Osbourne.

author avatar
Cristi Ionita
503 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger