AcasăNewsSotia lui Michael Schumacher: "Lasati-ne familia in pace!"

Sotia lui Michael Schumacher: „Lasati-ne familia in pace!”

(foto: Facebook)

Apropiatii lui Schumacher, greu incercati dupa accidentul suferit de fostul pilot, pe o partie din Franta, in urma cu zece zile, au incredere totala in priceperea medicilor care il ingrijesc pe germanul in varsta de 45 de ani. Ca atare, cer mass-mediei sa ii lase sa-si faca treaba si sa-l ajute pe campionul care a scris istorie in F 1 sa isi revina.

(foto: Facebook)

Date fiind zvonurile aparute, pe surse, in ultimele zile, cu privire la evolutia starii de sanatate a multiplului campion mondial de Formula 1, dar si a faptului ca misiunea si concentrarea medicilor ar putea fi ingreunata de prezenta constanta a jurnalistilor in fata clinicii din Grenoble, unde, de duminica trecuta incepand, este internat Michael Schumacher, sotia acestuia a facut un apel public.

Corinna, cea care ii e alaturi lui Schumacher, la bine si la greu, de mai bine de 19 ani, a rugat ziaristii aflati la intrarea in cladirea spitalului sa „ii lase familia in pace” si sa le respecte intimitatea in aceste momente deloc usoare. Ca urmare, partenera de viata a lui Michael Schumacher, citata de BBC, le-a cerut reporterilor si cameramanilor sa plece din fata unitatii medicale, pentru ca doctorii le vor comunica date despre starea germanului, cand vor considera ca e cazul.

In tot acest timp, cei doi copii, dar si apropiatii familiei continua sa stea langa fostul pilot, rugandu-se sa se recupereze cat mai curand. La zece zile de la accidentul suferit pe o partie din Maribel, Michael Schumacher este in continuare in coma indusa. Specialistii francezi au anuntat ca starea lui este grava, insa stabila.

Intre timp, anchetatorii francezi incearca sa elucideze misterul accidentului produs pe 29 decembrie anul trecut, in urma caruia fostul pilot de Formula 1 a ajuns in coma la spital. Aflat pe o partie impreuna cu fiul sau, dar si cu mai multi cunoscuti ai familiei, Schumacher a cazut, la un moment dat, si s-a lovit la cap. A fost dus rapid, cu un elicopter, la spitalul din Grenoble, unde doctorii l-au dus in sala de operatii.

[youtube]grBnwawWb6I[/youtube]

306 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger