AcasăNewsSoția lui Macron are un chip nou-nouț, fălțuit la o clinică americană...

Soția lui Macron are un chip nou-nouț, fălțuit la o clinică americană din Paris pentru întâlnirea cu Putin

Brigitte Macron, Prima Doamnă a Franței în etate de 66 de ani, a fost zărită cu tenul fin pentru prima oară după operația estetică de 3 ore și jumătate pe care a suferit-o la o clinică privată din Paris.

Vladimir Putin oferindu-i flori proaspete venerabilei Brigitte Macron

Nevasta de președinte a ieșit în lume pentru întâia oară după ce, conform relatărilor, a trecut printr-o intervenție chirurgicală plastică pentru reîntinerire facială în iulie 2019. Se pare că venerabila soție a demnitarului francez în vârstă de doar 41 de ani și-a împrospătat fața tocmai înaintea primirii în Franța a președintelui Rusiei, Vladimir Putin, de către familia prezidențială. Întrevederea a avut loc la Fortul de Brégançon, o reședință a șefului de stat francez aflată în Bormes-Les-Mimosas din sudul țării, informează Daily Mail.

Aflată la brațul soțului, Brigitte s-a îmbrăcat într-o rochie albastră ajustată pe corp. Astfel dichisită, ea a participat la cina diplomatică după pauza de trei săptămâni lăsată spațiului public, răstimp în care s-a recuperat în urma procedurii estetice. Femeia afișează o stare de spirit bună, deși s-a putut observa că brațul ei este bandajat, ceea ce arată că se vindecă în urma unei probabile alte răni. Mai mult, se pare că planul i-a reușit de minune, întrucât președintele rus i-a oferit un superb buchet de flori proaspete.

Se presupune că Doamna Macron a fost operată la faimosul Spital American din capitala Franței, clinică deosebit de populară printre celebrități și care are o unitate de operații plastice care folosește tehnică de ultimă oră, incluzând metode dedicate procedurilor de reîntinerire facială. Nu s-au oferit presei detalii despre operație sau despre prețul acesteia. Pacienta a rămas două zile la Lantern, o reședință oficială din Versailles, Paris, iar apoi a călătorit spre sudul țării pentru a-și întâlni soțul – și pe Putin – la Brégançon.

Franța deține unul dintre cele mai respectate servicii de sănătate din lume, ceeea ce face ca alegerea Spitalului American fondat în 1906 pentru operația franțuzoaicei să fie una uimitoare, cu atât mai mult cu cât ea este soția președintelui francez. Între celebritățile care s-au tratat aici de-a lungul anilor se află starurile rock Hudson și Bette Davis, precum și designerul german de modă Karl Lagerfeld.

Sursa fotografiilor: Twitter

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
2.192 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger