AcasăNewsSotia lui Ion Iliescu, internata de urgenta la spital

Sotia lui Ion Iliescu, internata de urgenta la spital

Nina Iliescu, sotia lui Ion Iliescu, a fost internata de urgenta, marti, la Spitalul Elias din Bucuresti.

UPDATE (18.50) – Nina Iliescu a fost operata laparoscop, pentru scoaterea colecistului. Sotia lui Ion Iliescu se simte bine, dupa interventia suferita, dar va mai ramane cateva zile sub supraveghere.

 

 

Sotia fostului presedinte al Romaniei a acuzat dureri puternice abdominale si s-a prezentat inca de la prima ora la Camera de Garda a Spitalului Elias.

Desi initial a fost diagnosticata cu colica abdominala, Romania TV anunta ca rezultatele analizelor efectuate ulterior i-au facut medici sa o interneze la Sectia Cardiologie.

Nu este prima data cand sotia lui Ion Iliescu acuza asemenea probleme, astfel ca medicii vor sa o tina sub supraveghere, mai ales ca Nina Iliescu are o varsta inaintata, 84 de ani.

Nina si Ion Iliescu s-au cunoscut in perioada in care erau colegi de liceu si de atunci au ramas impreuna. Cei doi s-au casatorit in 1951, iar fostul presedinte al Romaniei si-a laudat in permanenta sotia sustinand ca „sotia mea este cel mai bun prieten al meu. Traim impreuna de o viata si pot spune ca are o personalitate puternica. Nu a acceptat niciodata statutul de sotie a lui Iliescu. A vrut sa aiba tot timpul propriile raspunderi”.

sursa foto: romaniaonline.blogspot.com

author avatar
Cristi Ionita
369 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger