AcasăNewsSotia lui Codrut Marta, retinuta pentru acuatii de proxenetism UPDATE

Sotia lui Codrut Marta, retinuta pentru acuatii de proxenetism UPDATE

(foto: rtv)

Andreea Marta, sotia lui Codrut Marta, fostul sef de cabinet al lui Sorin Blejnar,  a fost retinuta pentru 24 de ore de catre procurorii DIICOT, fiind cercetata pentru constituirea unei retele de prostitutie de lux.

(foto: rtv)

UPDATE: Andreea Marta a fost retinuta pentru 24 de ore, aceasta fiind cercetata in stare de arest pentru prostitutie si proxenetism.

Sotia fostului sef de cabinet al fostului sef ANAF Sorin Blejnar, Andreea Marta, este cercetata de catre procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT), in privinta constituirii unei retele de prostituate de lux.

Aceasta a fost dusa, miercuri, la sediul DIICOT, acolo unde este audiata pentru a se afla mai multe informatii privind, conform anchetatorilor, „grupul infractional organizat cu preocupari pe linia proxenetismului si a prostitutiei, in vederea obtinerii de beneficii materiale injuste semnificative”.

„Incepand cu anul 2010, numitele Marta (fosta Lungu) Andreea – Elena de 28 ani si Lungu Maria-Magdalena, de 38 ani au coordonat aceasta grupare, procedand la racolarea persoanelor cu o situatie materiala foarte buna, carora le-au facilitat intalniri cu diferite tinere in vederea practicarii prostitutiei, in schimbul unor importante sume de bani”, se arata intr-un comunicat al DIICOT publicat pe site-ul propriu al institutiei.

Conform procurorilor, prostituatele erau racolate din randul modelelor, Andreea Marta alegandu-le doar pe tinerele cu un aspect fizic atragator, acestea urmand a intra in contact cu „beneficiari” care proveneau din randul persoanelor publice, mediul oamenilor de afaceri, diferiti cetateni straini potenti financiar sau persoane din lumea mondena.

Fetele isi desfasurau activitatea atat in tara, in municipiile Bucuresti, Tulcea, Brasov si Calarasi, dar si in strainatate, prostituatele activand in principal in zonele turistice ale Europei, respectiv Italia, Elvetia si Principatul Monaco.

author avatar
Ionut Zgimbau
1.028 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger