AcasăNewsSotia lui Codrut Marta, deconspirata drept „matroana” de la Monaco

Sotia lui Codrut Marta, deconspirata drept „matroana” de la Monaco

Andreea Marta

In timp ce DNA facea ravagii mediatice cu dosarul evaziunii fiscale in care este implicat Sorin Blejnar si fostul sau sef de cabinet, Codrut Marta, DIICOT a reusit sa se bage pe fir intr-un mod spectaculos.

Andreea Marta

Astfel, sotia lui Marta a fost retinuta, alaturi de sora sa, Maria Magdalena Lupu, pentru constituirea, in iunie 2010, a unui grup de crima organizata specializat in prostitutia de lux transfrontaliera.

Mai mult, pe surse, procurorii DIICOT au pregatit deja opinia publica pentru „bombele” pe care urmeaza sa le arunce, dezvaluind ca printre clientii „fetitelor” manageriate pe bani grei de Andreea Marta s-ar numara puzderie de persoane publice. De la politicieni si bancheri, pana la sportivi de renume si importanti oameni de afaceri. Dar, cel putin deocamdata, nu a fost pomenit decat numele lui Elan Schwartzenberg. Cum insa rivalitatea dintre Codrut Olaru si Daniel Morar pare desprinsa din desenele cu Tom si Jerry, deja se vorbeste despre o riposta imediata a sefului DNA. Caruia se  pare ca i s-a pus pata pe ministrul Justitiei, Titus Corlatean.

author avatar
Toni Matei
1.163 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger