AcasăNewsSoţia criminalului de la Oneşti, arestată! Iată ce acuzaţii i se aduc!

Soţia criminalului de la Oneşti, arestată! Iată ce acuzaţii i se aduc!

crima-onestiSoţia criminalului de la Oneşti, arestată! Iată ce acuzaţii i se aduc!

Soția criminalului de la Onești, care a omorât cu cuțitul doi muncitori pe care i-a sechestrat într-un apartament, a fost arestată preventiv, marți, pentru 30 de zile.

Femeia fusese reținută după ce anchetatorii au stabilit că, în timpul evenimentului de luni, ea se afla la etajul 4 al aceleiași clădiri, cu un etaj mai sus față de apartamentul groazei.

Ce acuzaţii i se aduc femeii?

Judecătoria Onești a decis arestarea preventivă a soției agresorului, pentru complicitate la luare de ostatici. Polițiștii au găsit în geanta ei mai multe coliere din plastic.

Tragedia de la Onești a pornit chiar de la apartamentul în care au fost înjunghiați cei doi muncitori. Apartamentul a fost pierdut în urma unui proces penal îndreptat împotriva soției agresorului în urmă cu 12 ani.

Ea a fost acuzată de o delapidare în dauna companiei unde lucrau cele două victime și, pentru a acoperi prejudiciul, justiția i-a confiscat apartamentul situat într-un bloc cu patru etaje din orașul Onești.

În tot acest timp, agresorul se pare că nu a acceptat ideea că a pierdut apartamentul.

Victimele erau electricieni

Cele două victime erau electricieni. Bărbaţii au fost trimiși acolo pentru a face o evaluare în vederea unei viitoare renovări și se pare că vecinii sunt cei care l-au anunțat pe fostul proprietar că sunt persoane prezente în apartament.

Criminalul a mers acolo, i-a amenințat pe cei doi cu cuțitul și a sunat la poliție pentru a cere ca răscumpărare o sumă de bani, astfel încât să încerce să recupereze apartamentul pierdut.

author avatar
Andrei Ștefan
293 afisari

4 COMENTARII

  1. Imi pare rau pentru cei doi muncitori, dar corect ar fi fost sa fie omorati judecatorii si procurorii care fac astfel de acte, sa iei casa omului, daca a gresit, plateste cu bani, dar nu-l dai afara din casa. Asa ca judecatorii care fac astfel de acte judecatoresti incorecte isi merita soarta. Chiar ar trebui s-o pateasca. Fac multe nedereptati in actele de justitie. Si eu i-as omorai.

    • Exectorul judecatoresc ester doar o persoana care executa un ordin.Femeia este cea CARE A DELAPIDAT ,A AVUT TIMP 12 ANI PENTRU A SI ACHITA SUMA IMPUTATA.Ce a steptat,ce a sperat??ERA HOATA DOVEDITA .jUDECATORII AU STABILIT FAPTELA SI RESPONSABILITATILE

  2. Exectorul judecatoresc ester doar o persoana care executa un ordin.Femeia este cea CARE A DELAPIDAT ,A AVUT TIMP 12 ANI PENTRU A SI ACHITA SUMA IMPUTATA.Ce a steptat,ce a sperat??ERA HOATA DOVEDITA .jUDECATORII AU STABILIT FAPTELA SI RESPONSABILITATILE A

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger