AcasăNewsȘoșoacă, dezvăluiri șocante: „Se face sex, pe bune, în Parlamentul României, în...

Șoșoacă, dezvăluiri șocante: „Se face sex, pe bune, în Parlamentul României, în birouri!”/Cine a fost prins în fapt – VIDEO

sursa foto: Facebook/ Diana Iovanovici Șoșoacă- Oficial

Ce se mai întâmplă în Casa Poporului, sediul Legislativului, dincolo de discuții, legiferări și parlamentări? Ei bine, senatoarea Diana Șoșoacă a ieșit cu dezvăluiri bombă. Despre ceea ce s-ar întâmpla dincolo de ușile închise ale unor birouri ale Parlamentului.

Acolo unde, conform declarațiilor senatoarei, unii aleși ai neamului – așadar parlamentari – ar face sex în birouri, tocmai cu consilierele lor. Clipul cu declarațiile Dianei Șoșoacă pe acest subiect a devenit viral pe Tik-Tok.

Senatoarea aflată în fruntea partidului S.O.S. România a dezvăluit ce i-ar fi spus o angajată a Parlamentului, care ar fi surprins o astfel de „întâlnire” într-un birou. Nici vorbă de parlamentări, ci direct „acțiune” – cel puțin asta reiese din ce a povestit senatoarea, la o emisiune.

Șoșoacă: „Mi-au povestit niște angajați”

„Se face sex, pe bune, în Parlamentul României, în birouri. Parlamentari cu tot felul de consiliere cu tot felul… Atenție ce vă spun, asta a ajuns Parlamentul României. Îmi e și frică să deschid o ușă. Mi-au povestit niște angajați, a venit una plângând la mine de rușine. „Am vrut să intru în birou și nu mi-am închipuit că o să văd pe domnul parlamentar, făcea sex cu consiliera lui și au uitat ușa deschisă””, a povestit Diana Șoșoacă, într-o emisiune difuzată pe Internet.

„Nu vă supărați, râdem, râdem, dar este inimaginabil… În Casa Poporului, au murit oameni să o construiască, e o frumusețe de locație, mână românească, producție românească, materiale prime românești, totul românesc…”, a mai adăugat senatoarea.

Vă amintim că Șoșoacă a ajuns în Parlament pe listele AUR, între timp aceasta părăsind formațiunea politică în fruntea căreia se află Simion și înființându-și propriul partid – S.O.S. România.

@triunghiulbasarabean #sosoaca #parlamentulromaniei #triunghiulbasarabean #romania ♬ sunet original – triunghiulbasarabean

author avatar
Andrei Coman