AcasăNewsȘoșoacă, dezvăluiri șocante: „Se face sex, pe bune, în Parlamentul României, în...

Șoșoacă, dezvăluiri șocante: „Se face sex, pe bune, în Parlamentul României, în birouri!”/Cine a fost prins în fapt – VIDEO

sursa foto: Facebook/ Diana Iovanovici Șoșoacă- Oficial

Ce se mai întâmplă în Casa Poporului, sediul Legislativului, dincolo de discuții, legiferări și parlamentări? Ei bine, senatoarea Diana Șoșoacă a ieșit cu dezvăluiri bombă. Despre ceea ce s-ar întâmpla dincolo de ușile închise ale unor birouri ale Parlamentului.

Acolo unde, conform declarațiilor senatoarei, unii aleși ai neamului – așadar parlamentari – ar face sex în birouri, tocmai cu consilierele lor. Clipul cu declarațiile Dianei Șoșoacă pe acest subiect a devenit viral pe Tik-Tok.

Senatoarea aflată în fruntea partidului S.O.S. România a dezvăluit ce i-ar fi spus o angajată a Parlamentului, care ar fi surprins o astfel de „întâlnire” într-un birou. Nici vorbă de parlamentări, ci direct „acțiune” – cel puțin asta reiese din ce a povestit senatoarea, la o emisiune.

Șoșoacă: „Mi-au povestit niște angajați”

„Se face sex, pe bune, în Parlamentul României, în birouri. Parlamentari cu tot felul de consiliere cu tot felul… Atenție ce vă spun, asta a ajuns Parlamentul României. Îmi e și frică să deschid o ușă. Mi-au povestit niște angajați, a venit una plângând la mine de rușine. „Am vrut să intru în birou și nu mi-am închipuit că o să văd pe domnul parlamentar, făcea sex cu consiliera lui și au uitat ușa deschisă””, a povestit Diana Șoșoacă, într-o emisiune difuzată pe Internet.

„Nu vă supărați, râdem, râdem, dar este inimaginabil… În Casa Poporului, au murit oameni să o construiască, e o frumusețe de locație, mână românească, producție românească, materiale prime românești, totul românesc…”, a mai adăugat senatoarea.

Vă amintim că Șoșoacă a ajuns în Parlament pe listele AUR, între timp aceasta părăsind formațiunea politică în fruntea căreia se află Simion și înființându-și propriul partid – S.O.S. România.

@triunghiulbasarabean #sosoaca #parlamentulromaniei #triunghiulbasarabean #romania ♬ sunet original – triunghiulbasarabean

author avatar
Andrei Coman
2.267 afisari

21 COMENTARII

  1. Șoșoacă, dezvăluiri șocante: „Se face sex, pe bune, în Parlamentul României, în birouri!”
    Si pe mine dragilor nu m-a invitat nimeni, a mai adaugat Sosoaca.

  2. Ciocăneală e un sport general și cam toți masculii din Parlament și-au tras consiliere tinere și interesate de promovare. Va mai amintiți de Geoană și Birchiall?

  3. Sexul natural este de preferat masturbării. Ce vrea doamna Șoșoacă, să surprindă parlamentarii și asistentele masturbându-se în parlament și murdărind covoarele persane? Doamna Șoșoacă este surprinzător de nedocumentată din punct de vedere medical iar paznicii de la SPP niște leneși plătiți degeaba. Nu puteau să păzească la ușă? Ce, parlamentul e sat fără câini?

  4. Șoșoaco, persoana care zici matale că ți-a povestit era nervoasă că nu fusese invitată la „petrecerea” respectivului parlamentar? Cred, mai mult că așa zisa dezvăluire este să discrediteze consilierele parlamentarilor, să creeze suspiciuni în rândul familiilor acestora. Poate cineva o cheamă să și demonstreze afirmațiile. Cumva vrea să insinueze că parlamentarul cu pricina ar fi Simion?

  5. REVOLUTIA A ADUS EVOLUTIA..NU E DE ACUM! E PRINCIPALA ACTIVITATE PARLAMENTARA!

    VA AMINTITI DE SEXI CLUB SI COSTEL CONSTANTIN? A ADUS FETE SI TARANOII DIN PARLAMENT SI I-A INVATAT SA TRAIASCA!

    ASA CA STAFETA SE PREDA DIN MANDAT IN MANDAT PARLAMENTAR..NU LA SEXY CLUB SARACIA AIA DE ODINIOARA…
    LA LOCUL DE MUNCA, CE ARE? SIMPLU, GRATIS SI ORICAND!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger