AcasăNewsSosia lui Saddam Hussein, rapita pentru a juca in filme pentru adulti

Sosia lui Saddam Hussein, rapita pentru a juca in filme pentru adulti

Mohamed Bishr - in stanga (foto: kanald.ro)

Mohamed Bishr, un egiptean considerat a fi sosia lui Saddam Hussein, a fost rapid de barbati necunoscuti pentru a juca in filme destinate adultilor.

Mohamed Bishr - in stanga (foto: kanald.ro)

Caz neobisnuit in Egipt, tara in care Mohamed Bishr, un localnic simplu care era considerat sosia fostului dictator Saddam Hussein, a fost rapit de mai multe persoane necunoscute pentru a-l obliga pe acesta sa joace in filme pentru adulti.

„Trei barbati cu arme in maini m-au dat jos din autoturismul personal si m-au fortat sa urc cu ei intr-o dubita, dupa care m-au lovit la cap”, a declarat sosia fostului dictator Saddam Hussein, conform mirror.co.uk.

Conform barbatului, acesta a fost rapid de mai multe persoane care l-au obligat sa joace in mai multe filme pentru adulti, pentr ca ulteruior sa le vanda anuntand ca in acestea joaca insusi dicatatorul Saddam Hussein.

Desi inital sosia dictatorului a fost platita pentru a juca in filme, oferindu-i-se peste 250.000 de dolari drept recompensa, aceasta a refuzat, motiv pentru care a fost batut si obligat sa joace in acele filme.

Nu este pentru prima oara cand Mohamed Bishr, sosia lui Saddam Hussein, are probleme din cauza modului in care arata, fiind nevoit de mai multe ori sa se mute pentrun a scapa de furia vecinilor care il confundau cu fostul dictator.

„Am cerut politiei sa ii ofere protectie sociala. Ne temem pentru viata lui, pentru ca a fost tinta atacurilor de mai multe ori”, spune unul dintre fii lui.

author avatar
Ionut Zgimbau
1.582 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger