AcasăNewsSosia lui Georgian Pop la Aparare

Sosia lui Georgian Pop la Aparare

Deputatul Mihai Weber, candidatul PSD ideal pentru inlocuirea lui Adrian Tutuianu

Conform unor surse pesediste, in pole position pentru nominalizarea in fruntea MApN era, ieri, deputatul social-democrat Mihai Weber. Un baiet simplut si gata oricand sa inghita pe nemestecate orice spune sefu’ – conform descrierii facute de colegii sai de partid.

Deputatul Mihai Weber candidatul <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagpsd title=PSD data wpil keyword link=linked>PSD<a> ideal pentru inlocuirea lui Adrian Tutuianu

In cursa pentru ocuparea functiei de ministru al Apararii au intrat trei candidati: Ion Mocioalca, Mihai Weber si Gabriel Vlase. Puternic sustinut de o grupare transpartinica pesedisto-liberala (care se bucura la randul ei de un puternic sprijin din partea unor organizatii americane de lobby religios), Ion Mocioalca a fost scos de pe turnanta dupa ce ”National” i-a trecut in revista ”CV”-ul de om de casa al lui Ilie Sarbu, de ”sifon” al lui George Maior si de sageata scoasa la inaintare, pe scena politica romaneasca, de catre mormonii americani.

La mare cautare este ministrul-marioneta

Dintre cei doi ramasi, Vlase si Weber, intelectul si experienta capatata in postura de vicepresedinte al NATO il recomanda fara doar si poate pe primul. Cu toate acestea, surse din PSD spun ca Weber va fi alesul. Nu ca ar avea calitati pe masura functiei de ministru al Apararii, pentru ca nu are, ci doar din cauza ca inghite ca pelicanul orice ordin primeste, fara vreo intrebare. Pentru o mai buna intelegere a situatiei de catre profanii din afara partidului, gurile rele din PSD au facut o paralela intre Weber si Georgian Pop – fost presedinte al Comisiei SRI care nu a avut indrazneala sa ridice macar o data ochii catre George Maior, darmite sa deschida gura in timp ce, vezi Doamne, parlamentarii din Comisie supravegheau si controlau activitatea SRI. Paralela soldata cu concluzia: ”Weber va fi un alt Georgian Pop, la Aparare de aceasta data, de aceea are 99% sanse sa fie numit ministru”. Procentul lipsa la apel pentru a se atinge suta ar putea veni din apartenenta recunoscuta a lui Mihai Weber la tabara Dragnea – apartenenta care de altfel i-a si adus functia de presedinte al Comisiei parlamentare de supraveghere a activitatii SIE in conditiile in care despre existenta deputatului Weber stia doar familia, nici macar colegii sai de partid pesedisti nefiind cu totii pusi la curent cu aceasta mondenitate. Tras linie si adunat, rezulta ca Mihai Weber este un baiat obisnuit sa traiasca in umbra sefilor, nebantuit de initiative personale si ascultator, deci este taman bun pentru a fi numit de PSD in fruntea MApN in aceste vremuri ingrate, cand multi ministri trebuie sa se obisnuiasca sa semneze ca primarii. Adica pe neve.

author avatar
Simona Badulescu
524 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger