AcasăNewsSOS în cabinetul lui Soroș: USR-iștii se sfâșie între ei!

SOS în cabinetul lui Soroș: USR-iștii se sfâșie între ei!

Fericirea şi buna înţelegere din fotografie nu reprezintă realitatea din USR

Nea Georgică, a intrat dihonia în copiii tăi, ce facem? Cum o scoatem la capăt, că ăștia își dau în cap unii altora pentru cinci minute de lins ciolanul guvernării?! Nici bine n-au mirosit aerul rarefiat al Puterii că deja au dat-o dracului de doctrină și ideologie progresistă. E groasă rău, înfometații ăștia își dau brânci pentru un loc sub patrafirul lui Iohannis și sunt dispuși să toarne tot, doar să primească și ei o mângâiere, două ministere, hai că merg și ceva agenții, cașu să iasă! SOS în Soroșland, șefu! Pe Dănuț nu-l mai ascultă nimeni, să vină Monica, e urgent!

Fericirea şi buna înţelegere din fotografie nu reprezintă realitatea din <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagusr title=USR data wpil keyword link=linked>USR<a>

Prima dată, totoliciul sălvătoriștilor și-a luat-o de la colegi când sondajul comandat de USR l-a plasat pe locul 3 în opțiunea de vot a românilor. Trebuia să fie o „cercetare” de piață internă, dar rezultatul întâiului progresist al țării a fost atât de slab încât cineva din partid a vrut neapărat să-l împărtășească și românilor. Să râdă și alții, destul s-au amuzat doar ei pe grupul intern de Whatsapp. Mi se pare corect, de ce să nu afle toată țara că, de fapt, Dan B. e doar apă de ploaie, pistol cu gloanțe oarbe, vorbe goale?! Era prea strident machiajul de politician puternic, nu-i așa?!

Îl paște soarta lui Dragnea?

De când moțiunea împotriva Guvernului Dăncilă a trecut, iar porțile Palatului Victoria s-au deschis larg, în tabăra useristă nu mai e liniște. Se coc planuri, alianțe, fiecare caută câte o trambulină care să-l azvârle direct într-un post călduț și ferit de griji. Deh, ți-am spus, nea Georgică, ciolanul miroase bine, iar foamea este de lup în haita neomarxiștilor tăi!

Ce se întâmplă acum în USR este egal cu scenariul de care a avut parte Liviu Dragnea pe când încă mai credea că stăpânește PSD. Scrisoarea internă trimisă de deputatul Stelian Ion colegilor săi, și scăpată, pe surse, în presă, nu-i altceva decât semnalul că useriștii s-au săturat de politica președintelui Dan Barna. Haita vrea la Putere acum! La fel cum lui Liviu Dragnea i s-a arătat pisica, prin celebra scrisoare a nemulțumiților din partid, tot așa lui Barna i se transmit semnale puternice. Voci din tabăra USR vorbesc despre nevoia de schimbare a conducerii executive, întrucât actualii lideri dovedesc lipsă de curaj și inconsecvență în acțiunile întreprinse.

Vor și ei două ministere, niște agenții, orice, să vină banu’!

Deputatul Stelin Ion a trimis o scrisoare internă către colegii din USR, dar, ce eroare, la destinatari a pus CC și vreo trei, patru ziare.

Textul răvașului este un mesaj disperat către useriști: fraților, să ne năpustim și noi asupra ciolanului! Acum, până nu e prea târziu!

Ce ne spune asta? Că Barna a pierdut total controlul „propriului” partid. De fapt, nu l-a avut niciodată, a fost doar pariul (ratat, după cum se va dovedi) unor „gambleri” fără experiență politică.

România a fost făcută din oameni care n-au stat deoparte (…) Lumea are de la noi așteptări enorme (…) Părerea mea este că greșim dacă stăm pe margine. Nu putem lăsa PNL-ul de capul său. Trebuie să fim acolo! Lumea ne vrea acolo! Eu cred că ar trebui să ne asumăm câteva portofolii, cel puțin Justiția și Mediul”, le-a scris colegilor deputatul Ion. Ce i-a răspuns Barna, forțat de ziariștii care au aflat ce scandal este în partidul său? „Colegul meu a prezentat un scenariu și o propunere de variantă pe care să putem discuta (…)”.

În condițiile date, e clar că singura salvare a USR este ca tătuca George să pună mâna pe par și, cu bâta macoveistă, să potolească „revoltele” din sânul partidului.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
715 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger