AcasăNewsSoros il inlocuieste pe Dragnea in Atentatul 2

Soros il inlocuieste pe Dragnea in Atentatul 2

Schimbari importante pe piata cinematografica. Producatorii thrillerului Atentatul schimba actorul principal, insa, deocamdata, nu se stie daca Liviu Dragnea a fost eliminat din scenariu la cererea publicului sau a criticilor, oricum nu are importanta, mare pierdere! Superstar in noua mega-productie va fi nimeni altul decat indragitul papusar George Soros, un talent innascut pentru care cea de-a saptea arta nu mai are niciun secret.

Anuntul mult asteptat l-a facut chiar George Soros, care s-a grabit sa prefateze Atentatul 2 cu oaresce elemente din culise. Astfel, scenariul presupune dejucarea unui plan de asasinare a personajului central, in care un rol esential il joaca si „majordomul” miliardarului. Spre deosebire de episodul „Asasinii lui Dragnea la Hilton”, actiunea se petrece acum la resedinta lui Soros, care, insa, nu se afla acasa in acele momente. New York Times scrie in cronica filmului ca  un dispozitiv exploziv a fost gasit intr-o cutie postala de pe strada unde-si are locuinta controversatul om de afaceri. Este momentul in care intra in scena un curajos servitor, ce deschide misteriosul pachet, descopera ca-i o bomba si fuge cu dispozitivul in padure, unde-l ascunde dupa al 13-lea copac, la prima alee pe stanga. Dramatism si emotii, politistii ii cheama pe colegii genisti, bomba e dezamorsata fix in ultima secunda, iar viata lui Soros, dar ce spunem noi doar a lui George Soros, vietile a milioane de oameni sunt salvate fix in ultima secunda, cand firul rosu este pur si simplu smuls si planeta continua sa respire fara sa cunoasca vreodata pericolul sub care a trait. Eforturi uriase pentru regia filmului Atentatul 2 – s-a folosit intreaga industrie mass-media disponibila, care a avut sarcina de a reda intr-o lumina cat mai spectaculoasa povestea lui Soros, pe retelele de socializare s-au nascut tot felul de scenarii crosetate in mintile unor postaci platiti cu mese la McDonald’s si KFC.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
483 afisari

2 COMENTARII

  1. Intreaga avere a lui Soros este estimata in jurul cifrei de 25 miliarde de dolari . Valoarea totala a donatiei fata de Fundatiile pentru o Societate Deschisa este de 18 miliarde de dolari , peste 70% din totalul averii ( potrivit purtatorului de cuvant Laura Silber , citat de CNN ), mai mare decat a Fundatiei Ford si A DOUA CEA MAI MARE ORGANIZATIE DE CARITATE DUPA FUNDATIA LUI BILL GATES . Este normal sa deranjeze Fundatiile obscure pentru Societati Inchise , la 88 de ani si cu testamentul parafat i se falfaie lui Soros de coletele din cutia postala , pirotehnistii nici macar nu confirma ca a fost colet cu material exploziv . Mai complicat cu unii intre 55-60 de ani ce viseaza sau scot din joben asasini platiti si se fac de ras in goana dupa compasiune , voturi si publicitate ieftina . Nicholas , maine avem atentatul 3 cu alte scenarii crosetate in redactie ?

  2. Hi hi hi…. Jidane o să-ți pălească flocii americanii pana la urma. Vezi ca la ei e ca la nemti? Sa nu-i tragi pe sfoara ca te intind de ia.. Eheh…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger