AcasăNewsSoros, dat in judecata de amanta brazilianca

Soros, dat in judecata de amanta brazilianca

Focoasa Adriana vrea apartament in Manhattan pentru ca asa i-a promis octogenarul amant, miliardarul George Soros

Miliardarul George Soros a fost dat in judecata de fosta amanta, brazilianca Adriana Ferreyr, pentru 50 milioane de dolari.

Focoasa Adriana vrea apartament in Manhattan pentru ca asa i-a promis octogenarul amant, miliardarul George Soros

Adriana, 28 de ani, a devenit cunoscuta dupa ce a avut un rol in telenovela Marisol, dar si mai cunoscuta dupa ce s-a cuplat cu George Soros. Din timpul legaturii lor, actrita s-a ales cu promisiunea unui apartament de peste un milion de dolari, de la care nu-si mai poate lua gandul.

Palme in loc de apartament

Insa, dupa o noapte pasionala, zice ea, Soros i-a marturisit ca l-a oferit altei femei. Ea s-a suparat si mosul i-a dovedit cat poate fi de pasional. Cica i-a tras una peste ochi si i-a pus manile in gat s-o sugrume. Apoi a apucat o veioza si aruncat-o dupa ea, dar n-a nimerit-o. In schimb, s-a taiat la picior, rana care a necesitat o interventie „chirugicala”: trei copci! Deci, nici pomeneala sa-i dea apartamentul promis! Ba mai mult, amantul octogenar era pus pe cioace. S-au impacat pentru inca o noapte „fierbinte”, promitandu-i un apartament de peste doua miliarde de dolari. A facut si un contract scris de mana cu stiloul. Dar, surpriza! Iar i-a dat papucii focoasei Adriana.

Cere daune pentru trei copci

Adriana Ferreyr

Normal ca fata s-a suparat si l-a actionat in judecata. Numai ca va fi mai greu sa explice la tribunal daca s-a cuplat cu Soros pentru a obtine foloase sau din dragoste! Avocatii lui spun ca George Soros n-a avut o relatie stabila cu mandra, aceasta inveselindu-l sporadic. Pentru asta, l-a insotit in vacante si a fost acoperita cu daruri scumpe. Adriana, studenta la Universitatea Columbia, o tine mortis ca mosul i-a promis un apartament pe 30 East 85th Street si ca musai trebuie sa i-l dea! Altminteri merge mai departe cu procesul de vatamare corporala si psihica.

 

author avatar
Adina Mutar
889 afisari

1 COMENTARIU

  1. Mai draga ziarista,
    Cum adica un apartamanet de peste 2 MILIARDE de dolari??!?!
    Numai miliarde ai in capul ala plastilina.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger