AcasăMONDENSorinel Copilul de Aur, sechestrat şi obligat să cânte până la epuizare!...

Sorinel Copilul de Aur, sechestrat şi obligat să cânte până la epuizare! Unde a avut loc „nunta secolului”

Remus Padure, alaturi de manelistul Sorinel Copilul de Aur

Sorinel Copilul de Aur a trăit clipe de comşar la o nuntă în Craiova. Manelistul a fost sechestrat timp de 12 ore și obligat să cânte până la epuizare.

La eveniment a fost invitat și Nicolae Guță.

Petrecăreţii, cu cuţitele la brâu

Chiar dacă, iniţial, fusese „angajat” să presteze numai pentru câteva ore, până la urmă petrecăreţii l-au „reţinut”, în ciuda voinţei interpretului, pentru 12 ore.

Petrecerea care ar fi trebuit să fie una pe veselie și voie bună, ei bine, s-a transformat într-un adevărat coșmar pentru manelist, nuntașii l-au pus să cânte încontinuu.

Chiar dacă programul său artistic se încheiase, Sorinel Copilul de Aur a fost obligat să cânte 12 ore, în timp ce petrecăreții, în frunte cu mirele, dansau în jurul lui având cuțite la brâu.

A scăpat abia dimineaţă

Sorinel Copilul de Aur a reuşit să scape de la nunta din Craiova bia spre dimineaţă, când, probabil, petrecăreţii erau prea obosiţi ca să-l mai împiedice să plece.

Deși a vrut să sune la poliție, manelistul s-a temut pentru viața lui. La aceeași nuntă ar fi cântat și Nicolae Guță.

Altfel, reamintim, pe finalul anului trecut, Sorinel Copilul de Aur a fost condamnat la un an și două luni de închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, dar și pentru deţinere, fără drept, în vederea consumului propriu, de droguri de mare risc.

author avatar
Andrei Ștefan
402 afisari

5 COMENTARII

  1. Eu cred ca ascultatorii au fost sechestrati, legati si obligati sa asculte pena la epuizare mizeriile alea….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger