AcasăNewsSorina Placinta demisioneaza din PDL si se inscrie in PNL

Sorina Placinta demisioneaza din PDL si se inscrie in PNL

Senatorul Sorina Placinta, fost ministru al Tineretului si Sportului, a demisionat din Partidul Democrat –Liberal afiliindu-se PNL.

Sorina Placinta, senator, a anuntat, miercuri, printr-o scurta declaratie in plenul Senatului, ca a demisionat din randurile democrat – liberalilor, alaturandu-se grupului parlamentar al PNL.

„Va anunt ca incepand de astazi incetez activitatea in grupul PDL si voi activa in grupul PNL”, a anuntat aceasta.

Demisia senatorului din PDL survine dupa episodul petrecut in timpul dezbaterii motiunii de cenzura care a condus la caderea guvernului Ungureanu, cand a anuntat ca va vota motiunea. Sorina Placinta a fost surprinsa atunci plangand in timpul unei discutii purtate de Elena Udrea. In urma incidentului senatorul nu a mai votat motiunea de cenzura.

„Intrati in vietile oamenilor! Am plans in plen pentru ca ma doare burta, ca nu va mai saturati sa umblati dupa familia mea. In secolul XXI nu ma poate ameninta nimeni, ati incercat dumneavostra si ati facut-o suficient cu fiul meu. Da, votez motiunea de cenzura”, a explicat aceasta.

author avatar
Ionut Zgimbau
178 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger