AcasăNewsSorin Ovidiu Vîntu, pe marginea prăpastiei. Omul de afaceri s-ar fi aflat...

Sorin Ovidiu Vîntu, pe marginea prăpastiei. Omul de afaceri s-ar fi aflat la un pas de moarte

Sorin Ovidiu VîntuSorin Ovidiu Vîntu, pe marginea prăpastiei. Omul de afaceri s-ar fi aflat la un pas de moarte

Conform unor surse, Sorin Ovidiu Vîntu are mari probleme de sănătate. Dezvăluirea a fost făcută de către jurnalistul Sorin Roşca Stănescu la emisiunea de la Gold FM.

SRS spune că lui Vîntu i s-ar fi amputat o parte dintr-un picior şi că se reface la o clinică din străinătate.

SRS spune că lui Vîntu i s-ar fi amputat o parte dintr-un picior şi că se reface la o clinică din străinătate. Dezvăluirea a fost făcută în cadrul emisiunii moderate de către Cozmin Guşă, intitulată “Ce-i în guşă, şi-n căpuşă”.

Vîntu şi-ar fi pierdut patru degete de la picior ceea ce înseamnă că nu mai poate să meargă, cu atât mai mult cu cât este vorba despre piciorul bun, nu de cel afectat de poliomielită.

Ce pot să vă spun e ceva trist, cel puțin din perspectiva lui și a mea… A suferit o operație de amputare la un picior într-un spital din străinătate, urmând să se refacă, sperăm…

Această amputare este consecința unui început de cangrenă, o infecție extrem de severă, care a fost făcută în închisoare în condițiile în care direcția penitenciarelor nu i-a dat aprobare să se trateze și să se opereze la timp. Putea să-și piardă viața înainte să ajungă la această amputare s-a aflat și-n comă, tot ca urmare a acestei probleme.

Acum se pare că este în afara oricărui pericol. Am vorbit aproape zilnic cu el. Așteptăm să se întoarcă în țară. Deci veștile despre SOV nu sunt prea vesele.

În ultima vreme a fost destul de preocupat de sănătatea lui și mai puțin preocupat de proiectul său cu școala de business„, a spus Sorin Roșca Stănescu în emisiunea lui Cozmin Gușă.

Sorin Ovidiu Vîntu a stat numai prin penitenciare

Judecătorii i-au întrerupt pedeapsa de 11 ani de inchisoare, dupa ce magistraţii au contopit mai multe sentinţe primite de acesta în ultimii ani.

SOV a făcut pe 3 decembrie cererea de liberare condiţionata direct la Judecatoria Sectorului 5, fără ca situaţia să mai fie discutată în cadrul Comisiei de liberări condiţionate din penitenciar.

Cele mai mediatizate condamnări sunt sentinţa de 8 ani de închisoare din dosarul căderii Fondului Naţional de Investiţii sau sentinţa de 10 ani de inchisoare din dosarul Petromservice.

author avatar
Andrei Ștefan
681 afisari

1 COMENTARIU

  1. Domnu Stefan,mai terminati domne odata cu apelativele astea de doua parale,auzi la ei,toti talharii,jefuitorii,puscariasii,raman „oameni de afaceri”,Talpalata este ” seful statullui”,cativa manelisti sunt ” regele manelelor „,un mare escroc si hot era ” printul Banatului”,unii pierde vara stalpi de cafenea sunt ” printul cafenelelor „,etc. dupa cum si toantele dela TV ne enerveaza zilnic.Singurul apelativ pe care-l acceptam este Catzu-Miss Romania faza pe jaf la Buget.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger