AcasăNewsSorin Ovidiu Vîntu anunţă cea mai mare conspiraţie din lume, în plină...

Sorin Ovidiu Vîntu anunţă cea mai mare conspiraţie din lume, în plină pandemie. Ce plan pune la cale Big Pharma!

sorin-ovidiu-vantuSorin Ovidiu Vîntu anunţă cea mai mare conspiraţie din lume, în plină pandemie. Ce plan pune la cale Big Pharma!

Sorin Ovidiu Vîntu, ieşit din închisoare în luna decembrie, a plecat la o clinică în străinătate, pentru a-şi trata o serie de probleme medicale.

De acolo, prin intermediul Facebook-ului, omul de afaceri a vorbit despre ceea ce el crede că este cea mai mare conspiraţie mondială: pandemia de Covid-19.

Cea mai mare manipulare din istoria planetară, manipularea COVID-19. O afacere de triliarde de dolari pusă la cale de niște oameni politici de vârf și niște manageri de la Big Pharma.

O țeapă colasă, mulți din voi nu și-au dat seama. Am auzit că un oarecare medic român, Streinu Cercel, recomandă să purtăm mască până la adânci bătrâneți, e tâmpit.

Mulți dintre voi au rămas fără serviciu, au rate în spate, milioane de oameni rămași pe drumuri!

Nu te mai lăsa manipulat, cere-ți dreptul. Cel mai normal lucru este acțiunea”, a declarat SOV.

Sorin Ovidiu Vîntu şi-a amputat un deget

Probleme medicale grave pentru Sorin Ovidiu Vîntu. Fostul om de afaceri a suferit o ”operație de amputare a unui deget”.

Sorin Roșca Stănescu, un apropiat al milionarului, susține că fostul mogul trece prin clipe grele. Se pare că Vîntu s-a aflat și în comă, infecția propagându-se în tot corpul.

Nu mi-a amputat nimeni piciorul, mi s-a amputat un deget și jumătate. Din nefericire nu au vrut să îmi dea rămășițele pământești ale celor două degete să le îngrop în România și au rămas aici”, a declarat afaceristul.

author avatar
Andrei Ștefan