AcasăNewsSorin Oprescu: Vor fi subventii pentru toata lumea, fara nicio exceptie -...

Sorin Oprescu: Vor fi subventii pentru toata lumea, fara nicio exceptie – VIDEO

(foto: captura protv)

Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei, i-a linistit pe bucuresteni spunand ca toata lumea va primi subventia pentru caldura, fara sa se faca vreo exceptie.

(foto: captura protv)

Primarul Sorin Oprescu a explicat duminica la emisiunea ”Dupa 20 de ani”, de la Pro TV, ca subventia de caldura va fi primita de toata lumea, pentru ca, in caz contrar s-ar incalca decizia Curtii Constitutionale si ca ar fi acuzat de discriminare.

„In continuare va fi pentru toata lumea, pentru ca mi-a raspuns Curtea Constitutionala ca este discriminare si ca si eu trebuie sa primesc subventie si domnul Basescu trebuie sa primeasca subventie si primul ministru trebuie sa primeasca subventie si toti directorii generali. Mi-a spus ca nu este constitutional, ca fac discriminari. Platesc la toti cat voi putea, pe mine ma intereseaza sa nu moara aia in casa de frig care nu pot sa-si plateasca”, a declarat Sorin Oprescu.

In plus, edilul a oferit asigurari in privinta faptului ca toti bucurestenii vor primi subventia si ca nu se va face nicio exceptie: „Eu, ca primarie, platesc cat consuma cetateanul pentru gigacalorie. Vor fi subventii pentru toata lumea, fara nicio exceptie”, a mai adaugat Oprescu.

VEZI VIDEO AICI.

author avatar
Andra Nesu
145 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger