AcasăNewsSorin Oprescu, supus unei investigatii de specialitate, la inima

Sorin Oprescu, supus unei investigatii de specialitate, la inima

Aflat de sambata dupa-amiaza in spitalul pe care l-a condus, pana sa ajunga primar al Capitalei, Sorin Oprescu urmeaza sa fie supus, in cursul acestei prime zile a spatamanii, unei investigatii de specialitate la nivelul cordului.

In conditiile in care, inainte de a fi transferat, sub paza, din Arestul Politiei Capitalei, unde se afla de circa trei spatamani, la Spitalul Universitar, s-a anuntat faptul ca actualul edil suspendat al Bucurestilor acuza probleme cardiace, si dupa ce, odata internat la unitatea medicala a fost supus unor prime teste si analize, printre ele si electrocardiograme, de aceasta data specialisti ar urma sa ii faca lui Sorin Oprescu o coronografie. Mai precis, surse medicale sustin ca specialistii se sunt pregatiti sa-l supuna unei radiografii a arterelor coronare, considerata de catre expertii in domeniu cea mai buna metoda de diagnosticare a unei afectiuni coronariene.

Mai exact, prin intermediul unei substante de contrast injectate in vasele de sange de la nivelul inimii, specialistii pot vedea daca si ce anume leziuni au aparut, inainte sa decida ce alte masuri medicale se impun pentru rezolvarea eventualelor probleme constatate si daca se impune sau nu o interventie chirurgicala.

Trebuie precizat ca o astfel de procedura se face cu anestezie locala, dar si ca o coronografie presupune, ulterior efectuarii sale, o perioada de repaos pentru pacientul investigat.

author avatar
Cristina Stefan
114 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger