AcasăNewsSorin Oprescu si fost primar al Capitalei, AUDIATI la DNA

Sorin Oprescu si fost primar al Capitalei, AUDIATI la DNA

Sorin Oprescu a intrat in colimatorul aliantiei PDL-PNL

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, s-a prezentat, vineri, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, pentru a fi audiat in legatura cu retrocedarea unui teren, in acelasi dosar fiind audiat si fostul viceprimar al Capitalei, Marcel Nicolaescu.

„Am fost chemat in calitate de martor, intr-un dosar care priveste o suspiciune de retrocedare ilegala. Sunt fapte petrecute in 2005, in mandatul primarului Videanu”, a declarat Oprescu, la intrare in sediul DNA, citeaza realitatea.net.

El a precizat ca nu cunoaste alte amanunte si doar procurori trebuie sa stabileasca daca a fost vorba despre o retrocedare ilegala.

De asemenea, si Marcel Nicolaescu, fostul viceprimar al Capitalei, s-a prezentat vineri la DNA, unde a fost chemat ”in calitate de martor” pentru a fi audiat intr-un dosar legat de retrocedarea unui teren.

La intrarea in sediul DNA, fostul viceprimar al Bucurestiului a declarat ca a fost chemat de procurori in calitate de martor.

Doi sefi de la Directia Juridic din Primaria Municipiului Bucuresti au fost pusi sub acuzare joi de procurorii anticoruptie, pentru abuz in serviciu si favorizarea infractorului, in legatura cu restituirea unui teren din Capitala cu o valoare de trei milioane euro.

Andrei George Creci, fost sef serviciu in cadrul Directiei Juridic, Contencios si Legislatie – Serviciul instante civile si contencios administrativ si membru al Comisiei de aplicare a Legii nr. 10/2001, este acuzat de abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave. De asemenea, Catia Viviana Falan,sef serviciu la Directia Juridic, este pusa sub acuzare pentru favorizarea infractorului.

author avatar
Alina Costache
421 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger