AcasăNewsSorin Oprescu: "Sa mor daca ma asteptam sa arate atât de bine...

Sorin Oprescu: „Sa mor daca ma asteptam sa arate atât de bine gazonul!”

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, s-a aratat surprins de starea buna a gazonului de pe Arena Nationala, declarând în timpul vizitei pe care a facut-o vineri alaturi de Mircea Sandu si Gigi Becali ca acest lucru dovedeste ca instalatia de încalzire functioneaza.

„Sa mor daca daca ma asteptam sa arate atât de bine. Asta dovedeste ca instalatia de încalzire functioneaza. Sper sa se poata juca în conditii bune”, a declarat Oprescu. Presedintele FRF Mircea Sandu si finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, au ajuns vineri la Arena Nationala în jurul orei 12.00 si au fost nevoiti sa-l astepte o ora pe primarul Sorin Oprescu. „În viata mea nu am asteptat pe cineva atâta timp si mai ales în frig. Nu ma asteptam ca gazonul sa fie atât de bun”, a spus Becali.

Referitor la acoperirea Arenei Nationale, Oprescu a spus ca aceasta e o decizie a constructorului stadionului: „Nemtii ne spun daca se închide sau deschide acoperisul. UEFA stie de aceasta problema dar pe cuvântul meu ca dupa ce se termina asta o luna de zile va invit sa vedeti cum se închide si se deschide acoperisul. Astea cu acoperisul ca nu a fost platit sunt speculatii. Pentru ca banii sunt de la Guvern. Ei au sustinut asta. E o parte pe care noi nu ne-am propus-o. Momentan sunt în partea de controale cum si în ce fel s-au cheltuit banii”.

Edilul a precizat ca va fi totusi nevoie de înlocuirea gazonului asa cum au recomandat inspectorii UEFA. „Daca Steaua se va califica va putea evolua pe arena. Toti o vor putea face dar dupa aceea vom respecta recomandarile UEFA si ne vom apuca sa schimbam gazonul ca sa nu mai avem surprize placute”, a mai spus Oprescu.

Pâna la disputarea partidei dintre Steaua si FC Twente, la 16 februarie, în mansa tur a 16-imilor de finala ale Ligii Europa, organizatorii vor trebui sa dea zapada jos si de pe acoperisul Arenei Nationale. Partida, programata pe Arena Nationala, va avea loc de la ora 22.05.

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, împreuna cu presedintele FRF Mircea Sandu, primarul Capitalei Sorin Oprescu si directorul Administratiei Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti, Radu Popa, au inspectat, vineri, starea gazonului de pe Arena Nationala.

author avatar
Ciprian Purice
221 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger