AcasăNewsSorin Oprescu: “Nu fug din ţară. Să nu le fie frică!”

Sorin Oprescu: “Nu fug din ţară. Să nu le fie frică!”

Sorin Oprescu rupe tăcerea!

După mulţi ani în care a dispărut intenţionat, Sorin Oprescu a vorbit, ieri, despre condamnarea cerută de DNA: „După trei ani și jumătate de depoziții, martori, apărători și așa mai departe am avut senzația că trăiesc clipele anului 2015 și că hotărârea de atunci a fost că Oprescu trebuie să dispară. Asta a fost percepția mea – Oprescu a făcut destule chiar a devenit enervant și, sigur, conjunctura anilor 2015 când toată lumea era vinovată, toți eram niște infractori. Tot scenariul desfășurat atunci a dus la patru ani de zile de stat în fața instanțelor de judecată încercând să îmi dovedesc nevinovăția.”

Sorin Oprescu rupe tăcerea

Oprescu susține că faptele de care este acuzat nu au existat: „Banii găsiți i-am primit înapoi. A fost suficient ca unii și alții să spună că au informații că au găsit sub cușca câinelui bani. Nu au găsit, erau bani declarați, trecuți în declarația de avere. Erau sumele lăsate de la tata, rămase de la el pe care le-am împărțit cu fratele meu. Nu au crezut atunci, în total erau aproape 17.000 de euro. Asta era tot”, a spus fostul primar. Oprescu susține că nu va face cale întoarsă și va căuta să nu facă precum alți oameni politici care au avut condamnări. „Îmi voi dovedi nevinovăția. Nu o să mă transform într-o victimă. Nu fug din țară. Să nu le fie frică”, a mai spus fostul primar. Oprescu este acuzat de luare de mită, iar procurorii au cerut închisoare cu executare. De altfel, magistrații Tribunalului București l-au condamnat la cinci ani și patru luni de închisoare cu executare pe fostul edil. Sentința nu este însă definitivă.

author avatar
Ramona Feraru
1.049 afisari

3 COMENTARII

  1. Puneti in oglinda instrumentarea cazuroilor Oprescu si Dinca, ambele mascarade, ambele reprezentative pentru niste institutii platite urias de cetateanul, oricand, devenit tinta. Avem doua parchete DNA si DIICOT populate de cei mai neprofesionisti procurori, dependente si aservite serviciilor, dar si crimei organizate. Aratati-mi cate cazuri de retele, cata evaziune, cat trafic a rezolvat DIICOT, acest factotum de ultima ora, care va rezolva si crimele si violurile si furturile de gaini, ca DNA-ul a lasat-o mai moale! Poate acum o sa intelegem ticalosia si prostia sustinatorilor de catuse cu orice pret si poate o sa realizam cat suntem de manipulati de vreo doua decenii impotriva interesului nostru

  2. GOLANIA DIN JUSTITIE ESTE DEMONSTRATA PRIN CAZUL OPRESCU :de ce s-a prelungit procesul ani de zile ?,sa dispara probe ?,sa dispara martori ?,sa se subtie dosarul ?,sa se schimbe completul ?,sa se dea legi care sa -i favorizeze ?,ce-i circul asta la care asistam ??.
    Acum tupeistul de Oprescu a prins curaj e vocal ,se pare ca ceea ce a mai ramas din dosar e floare la ureche ,intr-o zi o sa dea Romania in judecata la CEDO ca a fost hartuit politic !!.ASA MI-I SCARBA DE CIRCUL ASTA .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger