AcasăNewsSorin Oprescu: "Lucrarile la autostrada suspendata au inceput"

Sorin Oprescu: „Lucrarile la autostrada suspendata au inceput”

Sorin Oprescu, primarul Capitalei, si-a propus sa candideze pentru un nou mandat si da asigurari ca unul dintre cele mai controversate proiecte, autostrada suspendata, va fi realizat.

Oprescu sustine ca „autostrada suspendata este, de fapt, proiectul de inchidere, in zona de nord a Capitalei, a inelului median de circulatie” si anunta ca „portiuni din ea am facut de mult”.

Conform digi24.ro, Oprescu promite „surprize mari bucurestenilor la alegerile viitoare dar, pana atunci, ma ocup sa termin ceea ce le-am promis”.

Oprescu este nemultumit ca nu a gasit finantare pentru anumite portiuni din autostrada suspendata, dar spune ca „in ultimii ani s-a lucrat insa la alte proiecte aflate pe traseul inelului median. Astfel, pasajul suprateran Mihai Bravu, deja finalizat, face parte din inelul median de circulatie. La fel si pasajul subteran de la Piata Sudului si Strapungerea Nicolae Grigorescu-Splai Dudescu, aflate in lucru si cu termen de finalizare sfarsitul lui 2015”.

Sursa amintita precizeaza ca Sorin Oprescu participa la New York la cea de-a sasea sesiune a „Summit-ului oraselor lumii”, forumul primarilor din marile localitati.

author avatar
Cristi Ionita
738 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger