AcasăNewsSorin Oprescu, dus din nou la spital. Medicii sustin ca nu are...

Sorin Oprescu, dus din nou la spital. Medicii sustin ca nu are nevoie de operatie!

BREAKING NEWS: Sorin Oprescu, eliberat pe cauțiune!BREAKING NEWS: Sorin Oprescu, eliberat pe cauțiune! / Sursa FOTO: National

Aflat de circa trei saptamani in arest preventiv, Sorin Oprescu, primarul suspendat al Capitalei, a ajuns din nou, sambata seara, la spital.

BREAKING NEWS: Sorin Oprescu, eliberat pe cauțiune!

De aceasta data, edilul a fost transportat la Spitalul Municipal cu grave probleme la inima. Oprescu a fost internat la Cardiologie si supus mai multor investigatii.

Surse medicale sustin ca, in momentul internarii, Oprescu avea tensiunea 18 cu 5. Totusi, din primele informatii reiese ca medicii au decis ca Oprescu nu are nevoie de interventie chirurgicala.

Edilul va ramane internat, urmand sa fie atent supravegheat. Apropiatii lui Oprescu sustin ca problemele medicale ale acestuia s-au agravat dupa ce, vineri, magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au decis sa-l tina, in continuare, in arest preventiv.

Oprescu sufera de diabet, are probleme cu inima si s-a plans in mai multe randuri ca risca sa moara dupa gratii, pentru ca nu-si poate lua tratamentul in mod corespunzator.

author avatar
Cristi Ionita
213 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger