AcasăNewsSorin Oprescu, despre revenirea in PSD: "Nu stau sa ma joc cu...

Sorin Oprescu, despre revenirea in PSD: „Nu stau sa ma joc cu intratul si iesitul”

Sorin Oprescu, actualul primar al Capitalei, a facut parte, pentru o lunga perioada de timp, din Partidul Social Democrat.

Si exista informatii conform carora ar putea reveni in PSD pentru a-si asigura un nou mandat de primar, respectiv castigarea alegerilor de anul viitor.

Totusi, edilul neaga posibilitatea de a reveni in PSD. „E bine fara stapani, e bine fara telefon. In sensul de ordin la telefon. Este bine, sigur, sa ramanem fiecare dintre noi pe pozitiile pe care le avem acum. Nu stau sa ma joc cu intratul, cu iesitul sau cu plimbatul pe la partide. Nu am suportat asta niciodata”, a spus Oprescu, citat de psnews.ro.

In schimb, Oprescu nu ar spune „nu” unui eventual ajutor venit din partea Partidului National Liberal, dar considera ca „cel mai important este sa ma bazez pe sustinerea oamenilor care s-au convins ca nu mi-am batut joc de nimic, ca nu am mintit si ca am spus lucrurilor pe nume”.

Pe 21 aprilie 2008, Sorin Oprescu si-a dat demisia din Partidul Social Democrat, dupa ce a fost timp de opt ani senator din partea PSD si dupa ce a pierdut doua alegeri pentru primaria Bucuresti, ca si candidat al PSD. Dupa mai putin de doua luni avea sa castige alegerile pentru primaria Bucuresti ca si candidat independent.

Oprescu s-a clasat al saselea la alegerile prezidentiale din 2009.

author avatar
Cristi Ionita
142 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger