AcasăNewsSorin Oprescu, despre retinerea directorului din Primaria Capitalei: N-am aliante

Sorin Oprescu, despre retinerea directorului din Primaria Capitalei: N-am aliante

„Justitia isi face treaba”, aceasta este reactia primarului Capitalei dupa retinerea sefului Directiei de Infrastructura din institutia pe care o conduce. Sorin Oprescu a negat, de asemenea, zvonurile potrivit carora Madalin Dumitru ar fi un apropiat al familiei primarului.

„Le-am atras atentia la toti, de sase ani (..) Ce sa comentez? O sa isi spuna cuvantul justitia, fiecare e responsabil de ce face. Asta e treba procurorilor, sa se pronunte”, a spus Sorin Oprescu, vineri, la Parlament, unde a participat la aniversarea a 150 de ani de la infiintarea Curtii de Conturi.

Sorin Oprescu a subliniat ca nu stie ca procurorii sa mai fi cerut documente de la Primaria Capitalei: “Nu m-am mai informat, dar cred ca nu. Stam la dispozitie”.

Primarul general al Capitalei a respins categoric informatiile potrivit carora Madalin Dumitru i-ar fi ruda prin alianta.  “Nu sunt in nicio relatie de rudenie”, a spus Sorin Oprescu.

Primaria Capitalei l-a suspendat din functie pe directorul Directiei Generale de Infrastructura si Servicii Publice, Madalin Dumitru, dupa ce acesta a fost retinut, joi, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, fiind suspectat de mai multe fapte de coruptie.

Foto: sursazilei.ro

Citeste si:

Director din Primaria Capitalei, retinut de DNA

author avatar
Alina Costache
328 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger