AcasăNewsPrimele declarații făcute de Sorin Oprescu după ieșirea din arest! „Nu vreau...

Primele declarații făcute de Sorin Oprescu după ieșirea din arest! „Nu vreau să mor/Nu am fugit nicăieri” – VIDEO

După ce a fost eliberat din arestul Penitenciarului Korydallos, în urma plătirii cauțiunii de 5.000 de euro stabilite de instanța elenă, fostul primar al Capitalei, medicul Sorin Oprescu, a făcut o serie de declarații cu privire la situația sa.

Cunoscutul medic susține că vrea să își demonstreze nevinovăția.

Sorin Oprescu: „Am plătit din punct de vedere politic”

„Am început să am foarte mare încredere că pot să mă lupt în continuare pentru că am primit o pedeapsă nemeritată. Da, mai există căi de atac şi ştiu că la vârsta mea şi la afecțiunile pe care le am probabil că mi s-ar aproba lucrurile astea după ce mor”, a spus Oprescu într-un interviu acordat A3.

„Nu vreau să mor. Eu vreau să trăiesc măcar până în momentul în care pot să demonstrez că nu sunt vinovat şi nu am făcut altceva decât să plătesc din punct de vedere politic anii 2015 şi zăpăceala furibundă încât să dispară tot ce înseamnă clasa politică la momentul respectiv” – sorin Oprescu

„Eram acasă în apartamentul pe care l-am închiriat”

Fostul primar al Bucureștilor susține că nu a fugit – cum s-a vehiculat – ci că se afla deja în Grecia când s-a dat sentința în cazul său.

„Eu nu am fugit nicăieri. Eram aici, în grecia, îmi făceam visul de o viaţă întreagă, că atunci când o să ies la pensie o să pot să-mi petrec liniștit zilele pe care le mai am, câte Dumnezeu or fi ele, dar în liniște şi într-o sănătate aparentă, că toţi ne aflăm într-o stare de sănătate aparentă” – Sorin oprescu

„Eram acasă în apartamentul pe care l-am închiriat. Îmi definitivam formele de rezidență începute în urmă cu 6 luni. M-au găsit acasă. Nu m-am ascuns, nu am fugit. Cum să fug? Pentru ce, când tot procesul a fost o mascaradă? Am trăit cu speranța că poate într-adevăr se dorește să se afle adevărul”, a mai spus Oprescu.

Vă amintim că în urmă cu aproximativ două săptămâni, în 13 mai, Sorin Oprescu a fost condamnat definitiv la 10 ani și 8 luni de închisoare, pentru acuzații de corupție. În aceeași zi s-a aflat că, nefiind găsit la domiciliul din țară, a fost dat în urmărire. Ulterior, s-a aflat că fostul primar al Capitalei a fost găsit în Grecia.

419 afisari

4 COMENTARII

  1. România Stat Securist, unde procesul penal este doar o mascaradă judiciară!
    Ieri, celebrul idiot Ciolacu, afirma: „Adică, nu poți, un sistem întreg, să încerci să condamni pe cineva și în momentul în care trebuie să duci sentința la îndeplinire să nu-l mai găsești acasă”.
    Bai Ciolacule, idiot patentat de securism, ideea de Justiţie presupune aflarea adevărului plecând de la pricpipiul respectării drepturilor şi garanţiilor procesuale, nicidecum tâmpenia ta cu „un sistem întreg, să încerci să condamni pe cineva…..” ce presupune prestabilirea condamnării în funcţie de interesele sistemului.
    Securistule Ciolacu, actul de justiţie se desfăşoară în interesul cetăţeanului (vezi Constituţia României), nicidecum în interesul Statului sau în interesul „sistemului”.
    România Stat eşuat datorită păduchlr ce l-au năpădit!

  2. OPRESCULE ,toata viata te-ai comportat ca un derbedeu, ti-ai folosit toate relatiile sa lungesti momentul adevarului hotararea tribunalului.
    Ai fugit ca de fiecare data de raspundere ,azi poti spune orice ,AI AJUNS UN NIMENI ,nu esti decat un FOST DERBEDEU FUGAR . TOTUL SE PLATESTE PE LUMEA ASTA .

  3. nimeni nu vrea sa moara escrocule , ispaseste-ti pedeapsa si nu te mai victimiza , legea este pentru toti , zi merci ca procurorii s-au facut ca nu vad milioanele primite spaga si te-au lasat cu ele ( au ei grija sa te mulga ) si ti-au facut un dosar la misto ca deobicei cu doua zeci de mii de euro care-i luai la micul dejun intr-o zi .

  4. Legea e pentru toți, dar cu bani mulți se găsesc (sau inventează) vicii de procedură, care să pună sentința sub semnul întrebării. Golanul ăsta se fofilează la nesfârșit. Sper măcar să viziteze frecvent pușcăriile de pe mapamond.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger