AcasăNewsSorin Oprescu da asigurari: "In 2020 mergem cu metroul pana la Aeroportul...

Sorin Oprescu da asigurari: „In 2020 mergem cu metroul pana la Aeroportul Otopeni”

Sorin Oprescu se întoarce: ”Demiterea a fost făcută într-o criză de răzbunare”

Desi in ultima perioada au aparut tot felul de semne de intrebare in legatura cu acest proiect, Sorin Oprescu, primarul Capitalei, da asigurari ca in 2020 ne vom putea deplasa cu metroul pana la Aeroportul Otopeni.

Obiectivul este extrem de important, tara noastra fiind in pericol sa piarda ocazia de a organiza patru meciuri de la Campionatul European de fotbal din 2020, daca pana atunci nu se reuseste corelarea National Arena cu Aeroportul Otopeni printr-o linie de metrou.

Mesajul primarului Sorin Oprescu ar trebui, insa, sa ne dea incredere: „Gasim solutii pentru magistrala de metrou pana la Aeroportul Otopeni. Anii acestia care au mai ramas nu vom sta degeaba. Pantelimon se va termina, Iancului la fel. O sa fie si metrou pana la Aeroportul Otopeni. In 2020 vom merge cu metroul de la Aeroportul Otopeni la National Arena”.

Invitat la o celebra emisiune de televiziune, Sorin Oprescu a vorbit si despre un alt proiect controversat, respectiv metroul din cartierul Drumul Taberei. „Sunt sigur ca metroul din Drumul Taberei se va termina cat mai repede. Insa pe mine deja ma intereseaza ce se va intampla dupa finalizarea magistralei, mai exact refacerea spatiului verde. Pe mine ma preocupa suprafata si trebuie refacuta zona verde pentru ca acolo a fost macel”, a fost mesajul transmis de Sorin Oprescu.

author avatar
Cristi Ionita
198 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger