AcasăNewsSorin Oprescu, candidat cu japca!

Sorin Oprescu, candidat cu japca!

Tratat cu refuz de PSD in 2008, cand a cerut sprijin pentru candidatura la Primaria Capitalei, Sorin Oprescu le da acum social-democratilor o portie din propriul lor venin.

Sorin Oprescu savureaza dulcele gust al razbunarii

Fortat la localele din 2008 sa ia calea independentei, primarul general le scoate acum fostilor sai colegi din PSD independenta pe nas. Colegi care, dupa ce i-au ras in nas si l-au trimis la plimbare, acum nu stiu ce sa faca sa-i intre-n gratii si sa-l convinga sa candideze pentru un nou mandat sub insemnele USL.

Sprijin neconditionat

Ca PSD-ul este dispus sa ingenuncheze la picioarele lui Sorin Oprescu o demonstreaza si ultimele declaratii ale lui Adrian Nastase legate de sprijinul neconditionat pe care social-democratii sunt gata sa i-l acorde edilului Capitalei. Orice, numai Oprescu sa-i accepte. „Eu nu am vazut in ultima perioada rezerve in a sustine candidatura lui Sorin Oprescu si sper ca si el va accepta sa fie sustinut. Noi l-am sprijini si dorim sa-l sprijinim in calitatea de candidat independent, si nu de membru al unuia dintre partide”, a declarat Nastase, sugerandu-i totusi primarului general ca o apropiere de PSD l-ar avantaja. “Stie si el (Sorin Oprescu – n.r) foarte bine ca atunci cand stai pe mijlocul drumului risti sa te calce masinile care vin si dintr-o parte si dintr-alta”, a conchis social-democratul.

Favoruri costisitoare

Crin Antonescu si Victor Ponta ar face pe dracu’n patru pentru a intra in gratiile lui Oprescu

Cum de invataminte social-democrate a avut parte suficient pe vremea in care era un pesedist de rand, edilul-sef le-a inaintat fostilor colegi niscaiva solicitari concrete. Infirmate vehement de cei doi lideri USL, Victor Ponta si Crin Antonescu, dar confirmate de pesedistii si liberalii bucuresteni. De departe cea mai interesanta pretentie a lui Oprescu este cea legata de candidatii la consiliul general, zece dintre acestia urmand sa provina din gasca primarului general. Pe langa acest mic favor, Sorin Oprescu a avut grija ca figurile politice incomode, gen Marian Vanghelie si Andrei Chiliman, sa fie inlaturate usor-usor din calea lui. Cum aceste cereri sunt ca si solutionate, cel mai probabil primarul general va plus doar din placerea de a-i vedea pe fostii sai colegi cum se fac de toata bafta in continuare.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
564 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger