AcasăNewsSorin Oprescu: "Anul viitor circulam pe podurile din zona Mihai Bravu -...

Sorin Oprescu: „Anul viitor circulam pe podurile din zona Mihai Bravu – Splaiul Unirii”

Pentru a decongestiona traficul in mai multe zone importante ale Capitalei, primarul Sorin Oprescu a comandat construirea a doua pasaje in zona Mihai Bravu – Splaiul Unirii.

Lucrarile au fost intrerupte pentru o perioada, dar s-au reluat de circa trei luni, iar primarul Capitalei este incantat de modul in care se lucreaza, fiind sigur ca pana la sfarsitul anului viitor se va putea circula pe ambele poduri.

Primul pod, cu lungimea de 675,4 metri, este gata in proportie de circa 65%, iar Sorin Oprescu sustine ca, daca conditiile meteo vor permite lucrul la foc continuu, este foarte posibil ca podul sa fie inaugurat inca din martie 2014.

„Lucrarile merg foarte bine, chiar mult mai bine decat m-am asteptat. Pe 6 ianuarie inteleg ca va fi adus si ultimul tablier pentru ca podul sa se poata traversa in intregime. Scheletul podului este terminat si sustinut. Cred ca daca vremea ne va permite, undeva in martie 2014 se va putea circula pe acest pod” a declarat Sorin Oprescu, conform digi24.ro.

Primarul Capitalei sustine ca cel de-al doilea pod, in lungime de 687,7 metri, este gata in proportie de aproape 50% si in mod sigur va fi inaugurat pana la sfarsitul anului viitor.

Cele doua poduri au ca scop decongestionarea traficului in zonele Brancoveanu, Nitu Vasile, Berceni si Macaralei, iar Oprescu estimeaza ca cele doua poduri vor fi tranzitate, zilnic, de peste 48.000 de masini.

author avatar
Cristi Ionita
181 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger