AcasăNewsSorin Oprescu a obtinut un nou mandat la Primaria Capitalei

Sorin Oprescu a obtinut un nou mandat la Primaria Capitalei

Sorin Oprescu a obtinut inca un mandat, castigand detasat cu 64, 11% din voturile bucurestenilor , in vreme ce Silviu Prigoana a obtinut doar 17, 57%. Pe locul al treilea s-a situat Nicusor Dan, cu 7,41% din sufragii.

Primaria Sectorului 1 va fi condusa si pentru urmatorii patru ani tot de Andrei Chiliman, care a fost votat de 74,52%, iar contracandidatul sau, Theodor Paleologu a obtinut 16,36% din voturi. La Sectorul 2 a fost desemnat castigator Neculai Ontanu, cu 42% din voturi, in vreme ce primaria Sectorului 3 a fost „adjudecata” de Robert Negoita, cu 58% din sufragii, iar Liviu Negoita a obtinut 31% din voturi.  Candidatul care a obtinut cele mai multe voturi a fost  Cristian-Victor Popescu Piedone , care a obtinut 80% din voturile cetatenilor sectorului 4. La sectorul 5 a fost desemnat castigator Marian Vanghelie, cu 56% din voturi, iar la sectorul 6, Rares Manescu a obtinut un mandat de primar cu 50,61% din voturile alegatorilor, in vreme ce Constantin Cristian Poteras a obtinut doar 24% din sufragii.

Rezultate in tara

La Targu Mures , Dorin Florea a fost desemnat primar cu 54,04 % din voturi, iar la Cluj-Napoca era egalitate de scor la inchiderea editiei, de 41%, atat pentru Emil Boc, cat si pentru Marius Nicoara. La Craiova s-a produs prima surpriza de proportii: este pentru prima data cand o femeie, in persoana Liei Olguta Vasilescu, obtine functia de primar, cu 50% din voturile alegatorilor.

author avatar
eNational
115 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger