AcasăNewsSorin Marin, prietenul afaceristului Dinu Patriciu, a luat ARD in gazda

Sorin Marin, prietenul afaceristului Dinu Patriciu, a luat ARD in gazda

Sorin Marin isi supravegheaza chiriasii din vila sa de peste drum (foto jos)

Ca sa nu faca deranj in Modrogan, pedelistii si colegii lor de alianta si-au instalat tabara electorala in fosta biblioteca a Ambasadei SUA la Bucuresti. Imobil detinut de afaceristul Sorin Marin, un apropiat al lui Dinu Patriciu.

Pentru 30.000 de euro, Vasile Blaga si ai lui au inchiriat de la Sorin Marin cladirea fostei biblioteci a Ambasadei SUA la Bucuresti

Sorin Marin vrea sa tina aproape de Alianta Romania Dreapta. In consecinta, ex-actionarul Rompetrol le-a inchiriat democratilor cladirea fostei biblioteci a Ambasadei SUA, care se afla peste drum de vila in care locuieste.

Vasile Blaga

Generos, Marin a cerut doar 30.000 de euro pentru mai bine de o luna. Un fleac, daca este sa ne luam dupa presedintele PDL, Vasile Blaga.

Sorin Marin isi supravegheaza chiriasii din vila sa de peste drum (foto jos)

”In primul rand, este un spatiu convenabil din punct de vedere organizatoric.  Inchirierea lui, pe perioada campaniei electorale, a costat mult mai putin decat inchirirea de catre USL a Arenei Nationale. 30.000 de euro pe perioada intreaga a campaniei electorale, bani platiti de organizatia de Bucuresti din contributiile candidatilor”, a precizat liderul democrat-liberal, incantat de business-ul pe care l-a facut cu bunul vecin Sorin Marin.

Blaga, amator de chilipiruri

Pe langa ”combinatia” cu sediul de campanie, presedintele PDL se lauda si cu suma modica pe care ARD a cheltuit-o pentru  prezentarea candidatilor de la Opera Romana, o actiune politica realizata din foarfeca.  ”Sub 20.000 de euro, incluzand sala. Am dorit sa avem o lansare de un alt fel fata de cea faraonica a USL-ului de pe Arena Nationala”, a declarat Blaga. Culmea, scopul a fost atins, diferenta dintre cele doua manifestatii fiind izbitoare. Si asta pentru ca uselistii au umplut un stadion cu oameni, in timp ce ARD a umplut scena Operei Romane cu candidati confectionati din carton.  Ca sa nu se plimbe cu manechinele tip tinta de poligon prin tot Bucurestiul, dar ca sa para totusi ca sunt multi si ”nervosi”, democrat-liberalii si aliatii lor si-au prezentat programul de guvernare in sala Le Diplomat a hotelului Hilton. De aici au fost transmise principalele obiective ale ARD: scoaterea ANAF din structura Ministerului Finantelor, crearea unui Consiliu care sa verifice daca Executivul aplica programul de Guvernare, cota unica de 12%, salariul minim de 850 de lei din 2013, reducerea CAS cu 5% etc.

Dincolo era mai ieftin …

Candidat pe listele USL, fostul premier Petre Roman s-a apucat sa faca dezvaluiri din bucataria interna a PNL.  2.500 de euro pe cap de candidat. Atat au platit liberalii, potrivit lui Petre Roman. ”Este o chestiune cat se poate de transparenta cunoscuta de toate lumea”, a afirmat liberalul, precizand ca in cei 2.500 de euro era inclusa si garantia de 3.500 de lei pe care aspirantii la un fotoliu de parlamentar trebuie sa o depuna.  ”Cam tot atat (2.500  de euro –n.r)”, a declarat sec si liderul PDL Vasile Blaga. Am dat 3.000 de euro, au sarit reprezentantii Forta Civica, formatiune mica, dar cu nevoi mai mari. ”Contributia financiara se refera la campania fiecaruia. Suma comuna, la Forta Civica, este de 3.000 de euro”, a confirmat Dan Cristian Popescu, candidat din partea acestui partid.

author avatar
Adelina Ionicel
2.137 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger