AcasăNewsSorin Grindeanu, mesaj către social-democrați: nu e momentul unor lupte inutile în...

Sorin Grindeanu, mesaj către social-democrați: nu e momentul unor lupte inutile în PSD

La o zi după ce Marcel Ciolacu, actualul lider interimar al Partidului Social Democrat, și-a anunțat oficial intenția de a candida la congresul PSD, ce ar urma să fie organizat la finele stării de alertă, fostul premier Grindeanu, actualmente președinte al ANCOM, le-a transmis un mesaj social-democraților.

Adică membrilor formațiunii din care a fost exclus în vara lui 2017, dar în rândurile căreia a fost invitat să revină încă de anul trecut. Sorin Grindeanu pune accent pe ideea de unitate și face din nou trimitere la un „proiect serios” în care are de gând să se implice, idee exprimată încă din ianuarie, când participase la Conferința Extraordinară a PSD Olt.

„E timpul să învățăm din greșeli. Și sa nu le mai repetăm. Romania are nevoie de lideri puternici, cu viziune si care pot da o alta direcție decât cea impusă de actuala guvernare. De prea multe ori vedem în alte părți, în ultimele luni, circ, demagogie, haos, incompetență. Oamenii așteaptă altceva. Sub nicio formă nu e momentul unor noi frământări interne, unor lupte inutile în PSD. Am spus-o de mai multe ori, sunt si voi ramane un om cu valori profunde de stânga, voi susține si ma voi implica intr-un proiect serios, corect si bazat pe necesitățile reale ale societății românești. Vreau să cred ca adevărații social democrati înțeleg unde ne aflăm si ce avem de făcut pentru a redeveni partidul in care jumătate dintre români au incredere. Am un mesaj ferm, e momentul unității, să lăsăm dorințele personale și să ne întoarcem fața catre oameni”, a scris Grindeanu, marți după-amiază, pe Facebook.

Sorin Grindeanu se află la conducerea Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) din toamna anului 2018.

275 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger