AcasăNewsSorin Grindeanu către Marian Oprişan:  Până „şi Banatul” tău te-a șuierat!

Sorin Grindeanu către Marian Oprişan:  Până „şi Banatul” tău te-a șuierat!

„Pentru Marian Oprişan: şi Banatul te-a fluierat!”, a scris Grindeanu pe pagina sa de Facebook după congresul extraordinar al PSD. „Fiindcă am fost intransigent față de Dragnea”, reacționase Oprișan la huiduieli.

Sorin Grindeanu, fostul prim-ministru PSD (sursa foto: Twitter)

Preşedintele PSD Vrancea, Marian Oprişan, a fost huiduit la congresul Partidului Social Democrat (PSD) când a intenționat să își țină discursul. Acesta a urcat pe scenă, însă în momentul când a văzut că fluierăturile nu încetează, a renunţat să mai vorbească şi a revenit în sală. Huo!”, „Du-te acasă, nesimțitule!”, „Lasă-ne!”, ”L-ai trădat pe Dragnea”, s-a auzit din sală în momentul când Oprișan a urcat pe scenă.

Fluierăturile „spun totul despre principiile PSD”

Oprișan a dat vina, ulterior, pe organizațiile de Dolj, Olt și Teleorman, susținând că el nu se simte jignit. În schimb, „PSD a fost jignit. Eu voi continua să spun ce gândesc, indiferent dacă le place sau nu unora”, a spus el. Eu sunt adversar de multă vreme și nu am fost de acord cu ideile lor, i-au pus pe delegați să se răzbune, fiindcă am fost intrasigent față de Liviu Dragnea și voi rămâne în continuare. Poți să vorbești cu fluierăturile a trei organizații despre principiile PSD. Organizația Olt, Dolj și Teleorman. Da cu premeditare, pentru că eu am anunțat faptul că vreau să vorbesc la Congres, încă de aseară în CEx”, a declarat Marian Oprișan.

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprişan, a indicat că a fost huiduit de organizaţiile Dolj, Olt şi Teleorman şi că e o greşeală că numele lui Liviu Dragnea a fost aplaudat în congresul PSD.

 

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
338 afisari

1 COMENTARIU

  1. Totuși, Grindeanu „aciuat pe o funcție publică”, după ce fusese exclus din PSD, să îi reproșeze lui Oprișan, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger