AcasăNewsSorin Frunzaverde prezice sfarsitul USL

Sorin Frunzaverde prezice sfarsitul USL

Sorin Frunzaverde se gandeste la o noua constructie de dreapta, incropita in jurul PNL

Nici nu a apucat bine sa semneze adeziunea la PNL, ca lui Sorin Frunzaverde a si inceput sa-i puta alianta liberalilor cu social-democratii.

Sorin Frunzaverde se gandeste la o noua constructie de dreapta, incropita in jurul PNL

Asezat la dreapta lui Crin Antonescu, intr-o confortabila pozitie de vicepresedinte, Sorin Frunzaverde i-a anuntat voalat pe pesedistii lui Victor Ponta ca ar fi cazul sa-si ia adio de la USL. O constructie “conjuncturala”, dupa cum chiar proaspatul penelist a caracterizat-o.

Ofilit in urma relatiei cu Victor Ponta, lui Crin Antonescu i-au crescut frunze verzi

„In general, vorbind despre aliante politice, unde ati vazut ca o alianta intr-un partid de centru-stanga si unul de dreapta sa dureze?”,  a afirmat Frunzaverde. Corecta in mare parte, radiografia pe care fostul pedelist a facut-o USL-ului a picat intr-un moment delicat, avand in vedere ca alegerile bat la usa. Prin urmare, atat liberalii cat si pesedistii au fost nevoiti sa nuanteze declaratiile lui Sorin Frunzaverde, deturnand mesajul pe care acesta a incercat sa-l transmita.  ” Este o alianta conjuncturala. Imediat dupa alegerile prezidentiale, dupa ce ajunge si Crin presedinte si am obtinut toate obiectivele politice imediate si o sa avem Parlament, guvern si presedinte, se va face un moment de evaluare si vedem daca trebuie sa ne despartim sau sa mergem impreuna si in 2016″, a precizat liderul PSD Victor Ponta.

Despartire cu tipurituri, proverbe si zicatori

In timp ce Sorin Frunzaverde a ales sa se desparta de PDL, acuzand “statul politienesc, vrajba politica si ascultatul telefoanelor”, presedintele democrat-liberal, Emil Boc, a lucrat mai mult la coarda sensibila. “Sorin Frunzaverde a abandonat si a tradat doua crezuri scrise si nescrise ale pedelistilor adevarati Primul este chiar in imnul partidului si spune: «Vantul bate, apa trece, pietrele raman» (…) Al doilea, casa parinteasca nu se vinde niciodata. Un pedelist adevarat nu isi vinde sufletul”, a afirmat Boc.

Pedelistii vor sa curga sange

Daca nu pupa congres extraordinar, democrat-liberalii sper sa se aleaga macar cu un Consiliului National de Coordonare extins in care toata lumea sa-si spuna pasul. „Conducerea partidului, de la presedintele PDL, Emil Boc, pana la intregul Birou Permanent National si chiar liderii marcanti ai partidului trebuie sa aiba niste explicatii de dat”, a declarat deputatul PDL, Marius Spanu.

[poll id=”229″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.833 afisari

2 COMENTARII

  1. Deci, da, sarcina primita de la stapani a lui frunzalata este de a distruge usl, Antonescu a primit in pnl acest cal troian din cauza lui Ponta, care este urmasul lui geoana in ale tradarii.Suntem deja si tradati si vanduti, nu numai generatia actuala, ci si urmasii urmasilor nostri.Asa meritam daca suntem prosti de bubuie, l-am salvat pe dement de la demitere si acum il salvam pe danutddtv de la puscarie, ce neam de mamaligari usor de manevrat!.

  2. Pdl se intoarce sub forma de „populari” cu o armata de strinsura-PNG,PRM,PPDD,UNPR la inceput ii mai baga in seama pe liberali dupa care le da papucii-iar PSD va avea viata grea-

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger