AcasăNewsSorin Frunzaverde, audiat la DNA

Sorin Frunzaverde, audiat la DNA

Sorin Frunzaverde, presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, este audiat vineri la sediul din Bucuresti al Directiei Nationale Anticoruptie.

Frunzaverde este audiat in dosarul in care procurorii Directiei Nationale Anticoruptie il banuiesc de comiterea mai multor infractiuni la turul al doilea al alegerilor prezidentiale de anul trecut.

Joi, procuroii DNA au efectuate mai multe perchezitii, inclusiv la biroul lui Frunzaverde. In acest dosar a fost arestat deja Ionesie Ghiorghioni, vicepresedintele CJ Caras-Severin, care este acuzat de trafic de influenta.

Sorin Frunzaverde se declara nevinovat si spune ca „nu inteleg ce puteam face penal la alegeri. Cum puteam eu sa influentez voturi? Cat despre presiuni asupra primarilor, despre ce presiuni vorbim? Cum puteam eu sa ii presez? Dandu-le fonduri? Ce fonduri, din moment ce Consiliul Judetean nu mai imparte bani la primarii? La primul tur am fost suspectat ca nu am facut campanie, acum se spune ca am facut campanie nu stiu cum… Au plecat de la PNL la PSD 20 de primari. Deci, ce presiuni puteam face eu? Am facut o campanie normala, la fel ca intotdeauna”.

author avatar
Cristi Ionita
97 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger