AcasăNewsSorin Blejnar cere magistratilor ridicarea interdictiei de a parasi tara

Sorin Blejnar cere magistratilor ridicarea interdictiei de a parasi tara

Fostul sef al ANAF, Sorin Blejnar, a participat la sedinta Curtii de Apel Bucuresti, loc unde se judeca recursul inaintat de acesta privind interdictia de a parasi tara.

Sorin Blejnar, fostul director al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), s-a prezentat, luni, la Curtea de Apel Bucuresti, loc unde se judeca recursul sau la interdictia de a parasi tara, informeaza rtv.net.

Acesta a cerut ca decizia de a nu parasi teritoriul Romaniei pentru 30 de zile sa fie anulata, motivand ca trebuie sa participe la Jocurile Olimpice, eveniment sportiv la care avea procurase deja bilete.

Sorin Blejnar, fostul director al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), alaturi de Viorel Comanita, seful vamilor, si Dan Secareanu, fostul sef al Serviciului de Informatii ai Protectie Interna (SIPI) Constanta, alaturi de omul de afaceri Radu Nemes si sotia acestuia, sunt cercetati de catre Directia Nationala Anticoruptie (DNA) sub invinuirea de complicitate la evaziune fiscala si sprijinirea unui grup infractional organizat, toata investigatia pornind de la omul de afaceri Radu Nemes.

author avatar
Ionut Zgimbau
156 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger