AcasăNewsUPDATE Sorin Blejnar, audiat marti la DNA. Fostul sel al ANAF are...

UPDATE Sorin Blejnar, audiat marti la DNA. Fostul sel al ANAF are interdictie de a parasi tara

Sorin Blejnar

UPDATE 2  Sorin Blejnar a primit interdictie de a parasi tara, valabila pe o perioada de 30 de zile. „In rezolutia de incepere a urmaririi penale, procurorii au retinut ca exista indicii ca in perioada mai 2011 – iulie 2012, invinuitul Blejnar Sorin a acordat sprijin grupului infractional organizat care a initiat un amplu mecanism evazionist vizand sustragerea, de la plata accizelor aferente, a unor cantitati de motorina comercializate pe piata interna sub denumirea unor produse petroliere inferioare. La data de 17 iulie 2012, invinuitului Blejnar Sorin i s-au adus la cunostinta acuzatiile in conformitate cu prevederile art. 6 alin. 3 Cod de procedura penala. La aceeasi data s-a dispus, fata de invinuit masura obligarii de a nu parasi tara pentru o perioada de 30 de zile”, se precizeaza intr-un comunicat al DNA.

UPDATE 1 „Am dat o declaratie in care am prezentat tot ce cunosteam despre situatia in cauza, adica nimic”, a spus Blejnar la iesirea din sediul DNA.

Sorin Blejnar, fostul presedinte al ANAF, a sosit, marti dimineata, alaturi de avocatii sai, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), pentru audieri.

Sorin Blejnar

Sorin Blejnar a fost citat la audieri de catre procurorii DNA, fiind invinuit de complicitate la evaziune fiscala si sprijinire a unui grup infractional organizat, potrivit Realitatea TV.  In acest dosar sunt cercetati fostul sau sef de cabinet Codrut Marta, fostul sef al Vamilor Viorel Comanita si alte persoane.

La intrarea in institutie, Blejnar a refuzat sa faca declaratii. Zilele trecute, Blejnar a negat ca in locuinta lui s-ar fi facut perchezitii si ca nu stie sa aiba un dosar la DNA.

122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger