AcasăNewsSorin Alexandrescu contraataca spectaculos in Justitie. Lovitura de teatru in “Dosarul Santajul”...

Sorin Alexandrescu contraataca spectaculos in Justitie. Lovitura de teatru in “Dosarul Santajul” !

Sorin Alexandrescu se adreseaza Justitiei

Directorul general al Antena TV Grup, Sorin Alexandrescu deschide un nou front intr-unul dintre cele mai spectaculoase dosare din ultima vreme. Este vorba despre plangerea penala pe care acesta a depus-o impotriva lui Ioan Bendei, pe care il acuza de denunt calomnios.

Sorin Alexandrescu se adreseaza Justitiei

Astfel ca, dupa ce l-a acuzat pe Sorin Alexandrescu de santaj,  a venit acum randul administratorului RDS& RCS sa raspunda intrebarilor procurorilor Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 5. Va prezentam in continuare ratiunile pe care se bazeaza demersul juridic care poate rasturna situatia acestui caz atat de mediatizat.

Martor provocator

Ioan Bendei este invinuit de catre directorul Antena TV Grup de denunt calomnios

Printr-o plangere inaintata prin intermediul avocatului Gheorghe Mateut, Sorin Alexandrescu solicita atragerea raspunderii penale a lui Ioan Bendei pentru savarsirea infractiunii de denuntare calomnioasa prevazuta si pedepsita de art. 259 alin.1 si 2 Cod penal. Principala motivatie ar fi ca  s-a incercat sa se transforme o chestiune comerciala intre doua societati care se aflau in litigiu intr-o proba de natura penala. In plus, se mai sustine ca plangerea lui Bendei ar fi fost depusa pentru a justifica interceptarile si supravegherea si a incerca sa se produca probe mincinoase. In sustinerea acestei ipoteze se mentioneaza ca din data de 19.04.2013, cand Ioan Bendei a facut la parchet plangerea de santaj, acesta a purtat aparatura de inregistrare si a condus conversatia cu scopul de a obtine justificarea plangerii penale. Practic, se sustine ca, in mod constient, administratorul RDS&RCS ar fi incercat sa-l provoace pe Sorin Alexandrescu sa rosteasca fraze care ar fi putut fi lesne scoase din contextul convorbirilor interceptate ambiental.

Lipsa indiciilor

Un alt argument forte al cererii lui Sorin Alexandrescu se bazeaza pe faptul ca, in data de 22.04.2013, Judecatoria a respins cererea DNA de efectuare de perchezitii la biroul si domiciliul directorului Antena TV Grup, apreciind ca „solicitarea este neintemeiata, constatandu-se ca la acest moment in cauza nu sunt date sau indicii temeinice cu privire la savarsirea infractiunii reclamate”.

VEZI AICI PLANGEREA PENALA 1

VEZI AICI PLANGEREA PENALA 2

VEZI AICI PLANGEREA PENALA 3

VEZI AICI PLANGEREA PENALA 4

VEZI AICI PLANGEREA PENALA 5

VEZI AICI PLANGEREA PENALA 6

VEZI AICI PLANGEREA PENALA 7

VEZI AICI PLANGEREA PENALA 8

VEZI AICI PLANGEREA PENALA 9

VEZI AICI PLANGEREA PENALA 10

VEZI AICI PLANGEREA PENALA 11

VEZI AICI PLANGEREA PENALA 12

VEZI AICI PLANGEREA PENALA 13

author avatar
Dan Bratu
777 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger