AcasăNewsSora lui Cioaca, despre condamnarea sotului Elodiei: “ASTA IL VA INRAI”!

Sora lui Cioaca, despre condamnarea sotului Elodiei: “ASTA IL VA INRAI”!

Anamaria Ene, sora lui Cristian Cioaca – gasit vinovat pentru uciderea Elodiei Ghinescu, a vorbit pentru prima data la TV despre condamnarea la 22 de ani de inchisoare a fostului politist.

Invitata in platoul Wowbiz, impreuna cu avocata fratelui sau – Maria Vasii, sora lui Cioaca a vorbit atat despre sentinta data in dosarul Elodiei Ghinescu, cat si despre relatia dintre fratele sau si fosta avocata.

„Asteptam sa sune. Am vorbit cu el. Era ok. Se astepta la aceasta decizie. Asta il va inrai, il va face sa lupte si mai mult. Nu l-am banuit niciodata ca a omorat-o pe Elodia. Il cunosc foarte bine. Pe 30 august 2007 a venit cu fiul lui, Patrick, la noi. Cand s-a intors pe 1 septembrie la Brasov, m-a sunat sa-mi spuna ca nu o gaseste pe Elodia. (…) Pe vremea cand ei s-au casatorit, eu eram studenta. Ne vedeam rar. Nu am avut o relatie apropiata cu Elodia. Am avut o relatie normala. Intre noi era o diferenta mare de varsta”, a povestit Anamaria Ene, in varsta de 34 de ani.

„Mama a cerut sa fie audiata, dar instanta nu a vrut. Mama a vrut sa povesteasca despre ce s-a intamplat cand Elodia a fost la Venetia. Copilul s-a imbolnavit si mama a avut nevoie de acordul ei ca sa-l duca la doctor. A sunat-o, dar nu a raspuns. A sunat-o pe mama Elodiei, pe cuscra. La ceva vreme, aceasta a sunat-o pe mama si i-a spus ca i-a dat vreo 50 de telefoane Elodiei si aceasta nu i-a raspuns…”, a mai povestit sora lui Cioaca.

Avocata lui Cristian Cioaca a marturisit ca fostul politist este nemultumit de sentinta: „Am vorbit cu el dupa condamnare. E indignat ca procesul s-a incheiat inainte sa inceapa…”.

Foto: WOwbiz

Citeste si:

author avatar
Alina Costache
1.496 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger