AcasăNewsSora lui Adrian Nastase, primele reactii dupa aflarea sentintei in "dosarul Zambaccian"

Sora lui Adrian Nastase, primele reactii dupa aflarea sentintei in „dosarul Zambaccian”

Sora lui Adrian Nastase, Dana Barb, a facut o serie de declaratii in termeni duri, dupa ce a aflat, luni dupa-amiaza, ce sentinta au anuntat magistratii Curtii Supreme in dosarul „Zambaccian”, in care au fost judecati atat fratele sau, cat si cumnata sa, Dana Nastase.

La scurt timp dupa ce judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au comunicat sentinta in dosarul amintit, Dana Barb a sosit la resedinta familiei Nastase, din strada Zambaccian. Barb le-a spus jurnalistilor aflati in fata locuintei fostului sef al Guvernului ca atat cuplul Nastase, cat si apropiatii lor, erau pregatiti pentru orice decizie in acest dosar. „Noi suntem pregatiti totdeauna. Asta a fost soarta noastra in aceasta tara. I-am spus fratelui meu – ‘te pedepsesc pentru ca ai vrut sa faci ceva pentru aceasta tara’. Cine lupta pentru Romania in clipa de fata e pedepsit. El totdeauna s-a sacrificat pentru ceilalti„, a precizat Barb.

Amintim ca magistratii ICCJ au anuntat, luni, condamnarea la patru ani de inchisoare a fostului premier, precum si o sentinta de trei ani cu suspendare, pentru sotia sa, Dana Nastase. Decizia judecatorilor Curtii Supreme este definitiva.

Cititi si: Sentinta in dosarul Zambaccian: Adrian Nastase, inchisoare cu executare. Sotia sa, condamnare cu suspendare

1.232 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger