AcasăNewsSora copilotului ranit in accidentul din Apuseni: "Sunt sigura ca se va...

Sora copilotului ranit in accidentul din Apuseni: „Sunt sigura ca se va reface”

La o saptamana de la teribilul accident aviatic petrecut in Muntii Apuseni si in care si-au pierdut viata doua persoane, alte cinci fiind ranite, intreaga Romanie inca sta cu sufletul la gura pentru a vedea ce se intampla cu victimele.

Simona Petrescu, sora copilotului Razvan Petrescu, cel care a fost ranit grav in accidentul aviatic petrecut in Muntii Apuseni, a recunoscut ca a trecut printr-o adevarata drama in ultimele zile. Simona era la munca in momentul in care a aflat despre accidentul in care a fost implicat fratele ei. Tanara a luat rapid legatura cu parintii ei si cei trei s-au deplasat intr-un foc la Cluj, pentru a fi langa Razvan.

Ranit in accident, Razvan a pierdut mult sange si a fost operat abia la o saptamana dupa acel episod. Copilotul a suferit, luni, doua interventii chirurgicale, iar sora lui da un verdict clar: „Sunt sigura ca se va reface, pentru ca este un luptator”.

Simona sustine ca va vorbi cu Razvan despre accident doar in momentul in care acesta va dori sa o faca, tanara fiind convinsa ca aviatorul a suferit un soc. De asemenea, tanara nu exclude posibilitatea ca Razvan sa se intoarca la bordul unui avion „pentru ca asta si-a dorit de mic sa faca, era visul lui”.

Evident, Simona s-a declarat nemultumita de reactia autoritatilor precizand ca „nu este posibil ca in Romania anului 2014 victimele unui asemenea accident sa astepte 6 ore pana sa ajunga cineva la ele”.

Luni, 20 ianuarie, un avion de mici dimensiuni s-a prabusit in Muntii Apuseni. Avionul avea 5 medici la bord plus pilotul si copilotul. In urma impactului, pilotul Adrian Iovan si Aura Ion, medic rezident, si-au pierdut viata, celelalte cinci persoane fiind grav ranite. Accidentul a tinut prima pagina in permanenta, in special din cauza intarzierii cu care au intervenit fortele de ordine, acestea ajungand cu mare dificultate la locul accidentului.

author avatar
Cristi Ionita
480 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger