AcasăNewsSora Aureliei Ion: “Incerc sa gasesc vinovatii! Voi face dreptate”

Sora Aureliei Ion: “Incerc sa gasesc vinovatii! Voi face dreptate”

Dupa ce a aflat ca avionul in care era Aurelia s-a prabusit, sora sa a luat primul avion din India ca sa se intoarca acasa sa vada ce s-a intamplat cu sora sa mai mica.

Sora Aureliei Ion era in India cu serviciul si tinea legatura cu sora sa mai mica prin intermediul telefonului si al internetului. Imediat ce a aflat de tragedie, a mers disperata la Mumbai si a luat primul avion pentru Romania. In 23 de ore a ajuns din celalalt capat de lume pentru a-si conduce sora cea mica pe ultimul drum.

„Jumatate din sufletul meu a murit in acest moment! Am pierdut cea mai buna sora. Ma aflam in India cu serviciul. Am aflat luni seara de cele intamplate. Am primit un mesaj de la familia mea, in care mi s-a spus ca Aura s-a prabusit. Am plecat la o ora dupa ce am aflat vestea. Am mers in Mumbai si am luat primul zbor. Am facut aproape 23 de ore, a fost groaznic. Ultima data am vazut-o in septembrie, cand am facut o vizita scurta. Chiar daca avea numai 23 de ani, era mereu cu capul pe umeri. Nu am pierdut numai o sora, am pierdut persoana de care eram atat de mandra. E multa durere. Abia am reusit sa plang. Ieri am reusit sa plang. Nu vrem sa invinovatim pe nimeni, dar eu detest sistemul din aceasta tara. Am aceasta mahnire fiindca a suferit cumplit. De asta incerc sa gasesc vinovatii, ea nu a gresit cu nimic. Voi face dreptate! Tot ce am citit despre accident m-a ingrozit. Au fost sase ore, eu am stat sase ore in avion si m-am plictisit. Nu mai puteam de disperare. Ma gandeam oare cum au fost cele sase ore pe care ea si le-a petrecut afara, in frig, disperata, ranita, cu dureri?”, a spus sora Aureliei Ion in emisiunea Wowbiz de la Kanal D.

author avatar
Andra Nesu
1.153 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger