AcasăNewsSondaj CSOP: Romanii nu mai au incredere in politicieni

Sondaj CSOP: Romanii nu mai au incredere in politicieni

Fie ca este de la Putere, fie din Opozitie, niciun lider politic nu mai reuseste sa obtina nici macar 30% din increderea populatiei. Pe acest fond, orice miscare spectaculoasa poate fi posibila in Romania.

TRAIAN BASESCU - 18% incredere

Traian Basescu, Emil Boc, Victor Ponta si Crin Antonescu si-au pierdut credibilitatea in ochii electoratului. Cel putin asa reiese dintr-un barometru de opinie realizat de CSOP.

VICTOR PONTA - 23% incredere

Astfel, potrivit sondajul, liderul social-democrat se situeaza pe primul loc in topul increderii, dar cu un procent nesemnificativ, de doar 23%.

CRIN ANTONESCU - 21% incredere

Victor Ponta este urmat de colegul sau de USL, liberalul Crin Antonescu, care se bucura in prezent de 21% din increderea alegatorilor. Destul de rau sta si Traian Basescu, seful statului fiind un politician credibil pentru doar 18% dintre respondenti.

EMIL BOC - 14% incredere

In ceea ce-l priveste pe Emil Boc, situatia este si mai complicata, premierul intrand la capitolul “si altii”, cu doar 14 procente. Cel care le inspira cea mai multa incredere romanilor nu este un politician cu acte in regula, ci un tehnocrat, mai exact guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu. Chiar daca este premiantul zilei, fostul premier nu reuseste nici el sa depaseasca pragul de 30%, oprindu-se la 28 de procente.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
481 afisari

1 COMENTARIU

  1. Grija celor care ii vor inlocui pe guvernantii actulai este cu sa se capatuiasca mai mul.
    Politicieni gen PONTA SAU ANTONESCU sunt niste micinosi, perversi care vor continua hotiile incepute de pe vremea lui NASTASE
    Acum nu cred ca exista cineva care sa fie de buna credinta sa faca bine poporului.
    La manifestatiile care se se fac sau care se vor face nu au ce cauta politicienii actuali (fie de la putere fie din opozite)

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger