AcasăNewsSONDAJ: bucureștenii, nemulțumiți de activitatea lui Nicușor Dan! Care sunt cele mai...

SONDAJ: bucureștenii, nemulțumiți de activitatea lui Nicușor Dan! Care sunt cele mai mari probleme în Capitală

(sursa foto: Facebook/Nicușor Dan)

În timp ce Nicușor Dan nu a făcut un secret din faptul că se gândește la un al doilea mandat în fruntea Bucureștilor, un sondaj de ultim moment arată cum stau lucrurile când vine vorba despre percepția locuitorilor Capitalei asupra activității acestuia ca primar general.

Un sondaj CURS realizat în luna decembrie indică faptul că 71% dintre respondenți cred că în în București lucrurile merg „mai degrabă într-o direcție greșită”. Cât privește activitatea primarului general Nicușor Dan, 57% au catalogat-o drept „proastă”.

Printre cele mai mari probleme identificate în Capitală de către participanții la sondaj se numără traficul și încălzirea.

(sursa foto: curs.ro)

Iată ce au răspuns participanții la sondajul CURS la întrebarea „Cum apreciați activitatea Primarului General Nicușor Dan de când acesta a fost ales?”:

Proastă 57%
Foarte proastă 11%
Bună 23%
Foarte bună 3%

Întrebaţi care sunt cele mai importante probleme ale locuitorilor din București, răspunsurile au fost următoarele:

(sursa foto: curs.ro)

25% traficul
13% încălzirea
12% curăţenia
10% poluarea

Alte probleme semnalate de respondenţi au fost cea a parcărilor, a drumurilor principale, colectarea gunoiului, ordinea publică/siguranța şi spaţiile verzi/parcuri.

(sursa foto: curs.ro)

O altă întrebare a sunat astfel:Credeți că în București lucrurile merg într-o direcție bună sau într-o direcție greșită?”

Mai degrabă într-o direcție bună, 20%
Mai degrabă într-o direcție greșită, 71%
NS/NR, 9%

(sursa foto: curs.ro)

La întrebarea „Dacă duminica viitoare ar avea loc alegerile locale, dumneavoastră cu ce partid ați vota?” s-au înregistrat următoarele răspunsuri:

PSD 31%
PNL 20%
AUR 16%
USR 12%

Restul partidelor au înregistrat sub 5%.

Sondajul a fost realizat în perioada 6 – 16 decembrie 2022, universul de eșantionare: populaţia adultă rezidentă din Municipiul București, în vârstă 18 ani şi peste. Volumul eşantionului: 817 respondenţi, votanţi în vârstă de 18 ani şi peste, marja maximă de eroare la nivelul întregului eșantion: +/-3.4% la un nivel de încredere de 95%, iar metoda de culegere a datelor: față-în-față, la domiciliul respondenților.

author avatar
Andrei Coman
397 afisari

7 COMENTARII

    • Nu confunda prostii cu masochistii….si de unde ai scos cifrele alea???
      Cei care numara voturile sunt slugile lui Ghitza de la SRI-STE si alte servicii….orice votezi ei pun rezultatele din computer….
      Totul e condus de banca din Frankfurt acolo sunt serverele din DAVOS unde sugeSoros licuriciul

  1. Dar cand au votat unde au avut capul (daca au cap)? Guwernatorul coloniei il stabilesc stapanii si ne dau senzatia ca l-am votat noi; dar primarul? Sau pe madam guadelupa de ce au votat-o? Cred ca strainii sunt mai buni ca romanii?

  2. Nikusor Dan = Primarul catastrofa al capitalei
    Remediu: Demiterea imediata a acestui specimen de primar
    Cum se va realiza ? Prin proteste ample in Bucuresti / prin referendum de demitere !

  3. Nu avem un transport in comun ca lumea
    Asteptam zeci de minute in statii. Doar 41 circula foarte bine (atat). Mai putin bine: 381.368, eventual 385. Restul, asteptam zeci de minute in statii.
    Cu exceptia celor 15 tramvaie noi de pe linia lui 41, celelallte sunt foarte vechi, cateva sunt reconditionate la atelierele STB-SA.
    Tramvaiul 25 este o catastrofa: Vin o data la „un mileniu”, multe tramvaie se defecteaza. 47 este tramvaiul fantoma, o data la „10.000 de ani”.
    In ceea ce priveste energia termica:
    Pierderi masive de agent termic – conductele f f vechi
    Dublarea pretului Gigacaloriei , dar tot in frig se sta in case, cine stie cand PMB va plati catre ELCEN subventiile , datoriile ?
    In ceea ce priveste salubritatea orasului: cu exceptia Sectorului 4, toate celelalte plus Centrul Capitalei – maldare de gunoaie.
    Poluare
    Multe cladiri in paragina – stau sa cada.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger