AcasăNewsSomități în medicină contestă pandemia de Covid-19

Somități în medicină contestă pandemia de Covid-19

Nume grele din lumea medicală vin și atacă subiectul pandemiei de Covid-19. De fapt, ce pandemie, că nu este nicio pandemie, zic somitățile, e doar isterie generalizată și folosită de guvernele lumii pentru controlul maselor. „Măsurile luate până acum sunt grotești”, spun unii doctori care refuză să stea drepți fiindcă așa e la modă.

În Germania, numele lui Sucharit Bhakdi este arhicunoscut, o personalitate a medicinii pe care nu mulți îndrăznesc să o conteste. A predat la Johannes Gutenberg University, din Mainz, asta după ce ani la rând a condus Institutul pentru Microbiologie și Igienă Medicală. Nemții îl consideră cel mai mare cercetător din istoria țării!

Printre altele, dr. Sucharit Bhakdi dă de pământ cu măsurile care s-au luat până în prezent: „Viețile și mijloacele de viață ale concetățenilor noștri sunt expuse riscului pentru a evita un pericol inexistent, Covid-19. Măsurile impuse acum sunt un dezastru pentru întreaga populație. Vor face pagube uriașe, fără a produce vreun bine. Măsurile luate, interzicerea spectacolelor, de exemplu, vor scădea speranța de viață la cei vîrstnici. Fiindcă îi distruge psihologic și asta îi bagă în mormînt pe cei cu vîrste înaintate. Repet, măsurile astea sunt grotești, absurde și foarte periculoase. Speranța de viață a milioane de oameni este redusă”.

Nu în ultimul rând, prof. Bhakdi avertizează asupra pericolului pe care îl reprezintă ignorarea celorlalți pacienți din spitale. Sub pretextul tratării cu prioritate a cazurilor de Covid-19, alți bolnavi sunt pur și simplă lăsați să moară în aceste zile! „Consecințele asupra îngrijirii medicale sunt profunde. Deja îngrijirile acordate pacienților au fost reduse, operațiile anulate, personalul medical amețit. Toate acestea vor avea un impact profund asupra întregii societăți. Toate aceste măsuri conduc la autodistrugere și sinucidere colectivă pe baza a nimic altceva decât a unei fantome”.

De aceeași părere este și dr. Wolfgang Wodarg, medic german specializat în probleme pulmonare, om politic și fost președinte al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei. Ca fapt divers, să amintim că, în 2009, neamțul Wodarg a cerut să fie investigată declararea pandemiei de gripă porcină, suspectând interese financiare uriașe în jurul acestei povești.

Azi, referitor la pandemia de Covid-19, marele pneumolog german afirmă: „Politicienilor li se face curte de către oamenii de știință. Oameni de știință care vor să fie importanți, care vor să aibă parte de finanțare pentru instituțiile lor, oameni de știință care merg cu curentul și vor să facă parte din el. Ceea ce ne lipsește acum este o modalitate rațională de a privi lucrurile. Ar trebui să ne punem întrebări de tipul «Cum ne-am dat seama că acest virus este periculos?», «Cum se manifesta înainte?», «Nu cumva am avut același lucru și anul trecut?»”.

Și alți medici renumiți critică isteria creată în jurul acestui subiect. Dr. Joel Kettner, profesor de Chirurgie și Sănătate Publica la Universitatea Manitoba, declară: „Am văzut 30 de pandemii, una în fiecare an. Se numesc gripe! Dar nu am văzut niciodată genul acesta de reacții și încerc să înțeleg de ce”. Dr. John Ioannidis, profesor de medicină la Universitatea Stanford, redactor-șef al European Journal of Clinical Investigation: „În fapt, astfel de coronavirusuri moderate infectează zeci de milioane de oameni anual și sunt responsabile pentru 3% până la 11% dintre cei spitalizați în fiecare iarnă în SUA cu infecții respiratorii. În cel mai bun caz, s-ar putea să observăm fără prea mare îngrijorare că sezonul gripei de anul acesta este un pic mai rău decât în mod obișnuit. Media nu ar vorbi despre acest lucru mai mult decât ar vorbi despre un meci de baschet din NBA între două echipe modeste”.

Și Yoram Lass, medic și politician israelian, fost Director General al Ministerului Sănătății, este de aceeași părere: „Italia este recunoscută pentru morbiditatea uriașă rezultată din probleme respiratorii, de trei ori mai mult decât orice altă țară europeană. În SUA mor anual 40.000 de oameni în sezonul gripei obișnuite. În fiecare țară, mor mai mulți oameni din cauza gripei obișnuite decât cei care mor din cauza coronavirusului”.

Citind și alte păreri ale unor la fel de mari experți în medicină precum al nostru Cercel te întrebi unde este adevărul și mai ales ce se urmărește cu toate măsurile restrictive luate la nivel global? Unde se termină lupta împotriva Covid-19 începe bătălia pentru pierderea libertăților cetățenești?

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
6.204 afisari

4 COMENTARII

  1. Da e adevatat ce spun savantii. In lume nu pot aparea astfel de corone atat de violente subversive si exponentiale. Decat ca resultanta militara. Savantilor nu li se vor spune adevarul decat atunci cand vor fi racolati sa lucre in slujba guvernelor. Dar cum poate ajunge un astfel de virus fatal atat de capbil? Pt un astfel de virus e nevoie de laboratoare speciale si lucrat ani de zile. Apoi e transportat in arme tactice neconventionale. Va mai amintiti stimati intelectuali cazurile nefericite cu accidente nefericite in Marea Barents. Cred ca au tost 3 accidente majore in istorie in care Rusia si-a pierdut submarinele de atac. Submarinele folosesc arme tactice de atac. Daca armele nucleare sunt anihilate de apa si pot infecta mediul acvatic pe sute de mile²,si s-a intamplat, la cele chimice o parte se dizolva altele sunt descompuse de apa sau devin nonreactive de la substantele din apa marii cu care intra in contact. E la cele biologice dupa explozia din adanc virusul e ridicat la suprafata. Ce ne asteptam cu totii ca o parte din apa evaporata sa ridice virusul in atmosfera apoi intra in nori. Norii se amesteca si ploua pe pamant. Asa avem probabil accidentul undeva in marile Chinei iar Wuhan prima victima. Apoi masele de aer transporta virusul echilibrat pe tot pamantul. Deci de aci se trage. Astfel de virusi e adevarat dragi savanti nu pot produce decat 3 superputeri. China, Sua sau Rusia. Prostia lor ca produc fara antidot. Sau daca au antidot au doar pt o tagma restransa din patricienii si pretorienii lor. In rest da si eu am avut viroze grele dar nu asa…

  2. Acum… Cine a gresit? Probabil infatuarea, ignoranta credinta ca suntem nemuritori sau mai repede ateismul sufletelor noastre. Asta folosește probabil acum in ceasul 12 doar serviciilor militare asa ca o cronica…
    Cum ne salvam?
    Pai depinde de cum reusiti sa va mobilizati voi, savantii.Dar daca virusul e capabil sa-si schimbe structura periodic, nu stiu cum v-a arata lumea.
    Din ce am vazut eu daca lucrurile o tin asa inca o luna e imposibil sa nu apara criza economica. Daca mai tine o luna apare criza umanitara. Orice criza umanitara e insotita de razboi sau dupa caz de foamete.
    Acum pentru fratii romani.
    Romani.
    Incercati atunci cand iesiti sa iesiti mascati. Nu stiu cati putem ramane in viata. Hai sa fim multi. Hai sa nu fiu disperat si tragic.
    Hai sa vedem ce mai putem salva.Cum vad eu:
    1Daca stim ca virusul moare la temperaturi mari trebuie oprita starea de urgenta pana in vara. Putem ramane pe butuci dar putem pune roti.
    2Trebuie evitat aparitia foametei. Te reprofilezi daca faceai pioneze acum faci fasole boabe daca faceai scobitoare acum faci orez, iar daca faceai pudra de talc acum faci faina, relativ usor.
    3Batranii vor murii mai repede de inanitie trebuie incurajati cu bonuri de masa bon medical.
    4 Trebuie rationalizat din supermarket iar alimentele de baza guvernamental.
    5Facute masti adevarate nepenetrabile si distribuite populatiei.
    6Corpul medical f bine hranit ff ferit si inlocuit periodic, ideal o data la 14 zile.
    7. Daca se stie ca finalitatea bolii e pneumonia. Facut vaccin Tbc sau pneumococic la personal medical, militari, mai, apoi destinat populatiei pe grupe de pericol! Boala nu are finalitate!…
    8. Tratamentul cel mai bun oferit ca oficial, nu stiu zic si eu unul paracetamol si hidroxiclorachina ar fi o schema.
    9. Incurajarea cercetarii romanesti si productia de medicament a ce am spus mai sus.
    10. Injectii de bani in sectoarele economice cheie-ind. alimentara, ind farmaceutica, agricultura, medicina conexe.
    Ar fi de căpetenie . In rest amintesc programe tv de moral, programe de psihologie, nimic fara biserica si ruga. Vreau sa amintesc ca la intrarea rusilor in Berlin s-a sinucis 80% din cei ce au mai ramas civili.
    In rest urez sanatate la toti romanii! Ba, chiar la intreaga umanitate.

    Ps.
    Lumea nu va mai fi la fel.
    Dar probabil cei ce vor urma vor trai in Dumnezeu sau… nu vor mai fi nici ei…

  3. Lupta pentru resurse. Oricum papusarul are o minte luminata. Sa fie toata planeta ingenuncheata pentru o mascarada, e ceva, nu? Vedeti cat de prosti sunt oamenii si ce usor pot fi dusi de nas?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger