AcasăNewsSolutii anticriza pentru bani de drum

Solutii anticriza pentru bani de drum

Premierul Emil Boc a primit bocancii rezistenti la drumurile din Romania

Guvernul Boc are, se pare,  o lista inepuizabila de idei, cand vine vorba de strangerea de fonduri spre folosul regilor asfaltului. Acum a venit randul taxarii noroiului de pe anvelope.

Premierul Emil Boc a primit bocancii rezistenti la drumurile din Romania

Executivul are pe „teava”  o ordonanta de urgenta care, in aparenta, va duce la sporirea sumelor necesare infrastructurii.  Banii vor ocoli bugetele locale si pe cel de stat  si se vor opri taman in vistieria Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania.  Finantarea „regilor asfaltului” se va face din amenzile pe care le vor plati soferii care au cauciucurile masinilor murdare de noroi (pana la 10.000 de lei), comerciantii care vand obiecte de artizanat sau alimente pe carosabil (pana la 6.000 de lei), constructorii care obtureaza indicatoarele auto (2.000 de lei), administratorii parcarilor construite in curbe periculoase (pana la 6.000 de lei) si multi altii.

Cu acesti bani se intentioneaza construirea drumurilor sau repararea lor, dar in mai toate cazurile, licitatiile sunt  castigate, de regula, de aceeasi regi ai asfaltului din diverse zone ale Romaniei.

author avatar
Arpad Dobre
253 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger