AcasăNewsSolomon vrea din nou primaria Craiovei. Il ajuta Gabi Oprea!

Solomon vrea din nou primaria Craiovei. Il ajuta Gabi Oprea!

Sejurul petrecut in arest nu a atenuat ambitiile politice ale fostului edil craiovean. Dimpotriva, Solomon isi aranjeaza din timp ploile electorale.

Antonie Solomon

„M-am decis sa candidez din partea UNPR”, a anuntat, ieri, Antonie Solomon. Acesta a recunoscut insa ca nici nu a demisionat din PDL-ul unde a fost reales, dupa lasarea in libertate, lider al organizatiei locale si nici nu si-a anuntat actualii colegi de partid de decizie. “Cu cei de la PDL nu am vorbit. Deocamdata vorbesc de o intentie de a candida din partea UNPR. Mai este un an de zile pana la alegerile din 2012. Atunci cand ai Biserica in stanga si armata in dreapta, parca te simti mai puternic, nu?”, si-a justificat Solomon ultimul “viraj”. Cam al treilea, daca numaram si topaielile politice anterioare.

 

Pedelistii habar n-aveau de intentiile colegului Solomon

Cum amindoua partidele, UNPR si PDL, guverneaza impreuna, Antonie Solomon pare sa nu faca diferenta dintre o formatiune si alta. “Mi-am declarat intentia de a candida la viitoarele alegeri din partea UNPR. Ma simt apropiat sentimental de ministrul Oprea, pe care-l cunosc de cand era prefect al Capitalei. Am un feeling catre UNPR, mai ales ca suntem in aceeasi barca a guvernarii”, isi explica el alegerea. Evident, “feeling”-ul actual este mult mai puternic decat cel resimtit imediat dupa eliberarea din penitenciar, cand acelasi Solomon isi declara amorul pentru Traian Basescu si imnul PDL-ului, melodia Verde-nnourat si anunta public ca nu va pleca din partid pentru ca nu vrea sa fie “javra”.

Daca merge, liderul UNPR Gabriel Oprea nu ezita sa fure oamenii PDL-ului

Brusca schimbare de macaz l-a luat pe nepregatite pe pedelistul sef in zona, Radu Berceanu: “Nu stiam de acest anunt. Acum aud prima data de comunicatul de presa. Nu vreau sa fac niciun comentariu pana nu o sa am o discutie cu domnul Solomon. Dupa ce am sa discut cu el, o sa am si puncte de vedere”. Pozitie de inteles din moment ce pedelistii craioveni nu excludeau posibilitatea de a mai merge o data pe mana lui Solomon, dovada si inscaunarea acestuia in fruntea organizatiei locale inainte ca Justitia sa se pronunte asupra acuzatiilor de luare de mita care ii sunt aduse.

author avatar
Simona Badulescu
333 afisari

8 COMENTARII

    • Mai mult chiar, declaratia lui Solomon spune totul. “Ma simt apropiat sentimental de ministrul Oprea, pe care-l cunosc de cand era prefect al Capitalei. Am un feeling catre UNPR, mai ales ca suntem in aceeasi barca a guvernarii”

  1. Solomon este apreciat de olteni si mai mult ca sigur se va bucura de o mare realizare. Eticheta UNPR-ului ii va aduce in mod cert mai multe voturi.

  2. Nu stiu ce sa zic, poate ca Solomon nu ar trebui sa faca astfel de declaratii care mai mult tulbura apele in coalitia de la putere. E problema lui pana la urma ce face dar pana acum UNPR s-a dovedit singurul aliat al PDL, impreuna cu care au rolul sa scoata tara din criza si impreuna cu care au luat decizii radicale in acest sens. Daca crede ca se regaseste in proiectele UNPR, foarte bine, eu ii doresc drum bun.

  3. Important este ca Solomon este dorit de oamenii din zona. Ca este sustinut de PDL sau de UNPR, asta este doar decizia lui. Important este sa se tina de treaba si sa demonstreze oamenilor ca are ce oferi.

  4. Cred ca Antonie Solomon va castiga alegerile din Craiova daca va fi sprijinit de UNPR, acest partid care creste continuu in sondaje.

  5. UNPR va fi partidul surpriza la alegerile din 2012. Sunt cateva sute de primari care si-au exprimat adeziunea semnata fata de UNPR. UNPR are organizatii pana la nivelul oraselor medii, in toate comunitatile din Romania, cu peste 156.000 de membrii inregistrati.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger