AcasăNewsSolomon se leapada de UNPR

Solomon se leapada de UNPR

Antonie Solomon si-a abandonat fostii colegi din UNPR

Reintors la vatra partidului, dupa ce a cochetat o vreme cu UNPR, primarul craiovean Antonie Solomon s-a dezbracat de caracter, punandu-i la zid pe progresistii lui Gabriel Oprea.

Antonie Solomon si-a abandonat fostii colegi din UNPR

Antonie Solomon nu vrea liste comune PDL-UNPR. Si asta in conditiile in care, pana nu de mult, primarul Craiovei se afisa la mai toate reuniunile UNPR, pozand in candidat progresist. „Nu stiu daca o sa mai fiu primar, dar imi trebuie si un consiliu local din toata structura societatii, care sa nu fie la dispozitia lui Solomon: sa vad si un profesor universitar, si un medic, si un tanar. Nu imi plac oportunistii, care pun doua afise si vor sa fie directori, consilieri si iese ce iese. Sincer, nu mi-ar conveni liste comune PDL-UNPR. E bine sa fie o alianta in care sa stabilim sa nu te injuri, sa nu iti dai la picioare, dar nu liste comune”, a declarat Solomon, precizand ca fiecare partid trebuie sa treaca de unul singur testul electoral.

„Trebuie sa ii lasam sa vedem care este forta PDL, care este forta UNPR. Pai asa, ce sa spun? Se face un sondaj si UNPR are 2%, iar PDL are 10 sau 8%. Si eu am 70 sau 75%. Cine stabileste listele? Sa zica: domne, unu de la noi, unu de la voi. Nu imi convine” a conchis primarul Craiovei.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
925 afisari

1 COMENTARIU

  1. asta e modelul de politician roman de urmat…

    cu asa oameni nne ducem la dreaqq…

    nu ma mira ca oltenii isi pot alege asa exemplar… e cea ce merita.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger