AcasăNewsSolistul trupei Goodbye to Gravity - operat in Olanda. Iubita lui a...

Solistul trupei Goodbye to Gravity – operat in Olanda. Iubita lui a ramas internata la Floreasca

Andrei Galut a fost operat la o clinica de langa Amsterdam

Andrei Galut, solistul trupei Goodbye to Gravity, care canta in clubul Colectiv pe 30 octombrie, in momentul producerii tragediei, a fost operat in Olanda.

Andrei Galut a fost operat la o clinica de langa Amsterdam

Potrivit aradon.ro, Galut a supravietuit transportului cu avionul si a intrat direct in sala de operatie a spitalului din Beverwijk, un oras situat la aproximativ 20 km nord-vest de Amsterdam. Raed Arafat a anuntat sambata ca doi raniti in tragedia de la Colectiv, care au fost transportati vineri noapte in Olanda, au incetat din viata. Rudele lui Galut au rasuflat usurate. Solistul trupei Goodbye to Gravity nu se afla printre cei morti. S-a aflat ulterior ca este vorba despre o italianca de 2o de ani, pe nume Tullia Ciotola, originara din Napoli, prezenta in seara fatidica in club Colectiv, şi de un barbat roman. Tullia a murit in Salvare, in vreme ce pacientul roman imediat dupa internarea in spital.

Tullia Ciotola, studenta napoletana care a incetat din viata sambata dimineata

Potrivit aradon.ro, Andrei a fost operat la Spitalul Crucii Rosii din localitatea batava Beverwijk, o clinica specializata in tratarea pacientilor cu arsuri.

Cu avionul militar trebuia sa fie transportata in Olanda si Madalina, iubita artistului

Galut trebuia sa fie insotit in Olanda si de Madalina, prietena lui, aflata la randul ei pe lista ranitilor grav. Tanara nu a mai fost imbarcata in aeronava militara, in ultima clipa starea ei agravandu-se serios. Ea este internata in continuare la Spitalul Floreasca.

 

author avatar
Mihai Koblenko
697 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger